v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
bingham, zavisi od toho, ake implantaty sa pouziju a akym sposobom sa daju do tela. Tie nove ani na dotyk nespoznas, su velmi makke, ako prirodzene prsia. Umele prsia som v ruke nedrzala, no plasticka chirurgia je dost oblubena na to, aby sa vymyslali lepsie silikony ;-)
Miluska, drzim palce. Je fajn, ze mas takeho manzela.
nie, nepoznali, ale fakt je, že ja som ich nijako zvlášť nevytŕčala a aj keď som s nimi mala sex, necítila som sa dobre, keď sa venovalil mojim prsiam. musím pripomenúť, že operácia trocha zhorší aj citlivosť, dokonca poznám dve ženy, ktoré citlivosť bradaviek stratili úplne. keď si to človek uvedomí, tak mu je jasné, aké je to celé nezmyselné.
miluska...to akoze nespoznali silikony.. ??? sa mi nechce verit...ved to je velky rozdiel ;)
myslím, že to je individuálne. ja som mala veľké problémy, ale po pár mesiacoch už všetko ustúpi a zabudne sa na to. horšie je, že máš v sebe niečo cudzie a nie je jednoduché sa s tým zmieriť. ja som sa mala rada taká, aká som bola, nevadilo mi moje telo ani malé prsia. ale mala som vtedy kamarátky, ktoré boli lepšie vyvinuté a tie ma presviedčali, že to nebudem mať s chlapmi jednoduché. keď som sa potom zaľúbila a dotyčný o mňa neprejavil záujem, začala som samu seba presviedčať, že je to kvôli mojim nulkám. celé sa to zbehlo veľmi rýchlo, jedného dňa som sa rozhodla a už to frčalo. po operácii som mala dvoch priateľov ale tým pravým bol až manžel. a irónia bola, že práve jemu sa páčia malé prsia. samozrejme, že si nejdem dávať silikóny von kvôli nemu, náš vzťah je založený na iných hodnotách, ale práve pri ňom som si uvedomila, aké to bolo celé nezmyselné. tí dvaja predchádzajúci nevedeli, že mám silikóny, ale tiež sa párkrát predo mnou vyjadrili o takýchto zásahoch dosť nešetrne. takže som sa ani neodvážila pred nimi priznať, že moje prsia sú tiež umelo vystužené.
miluška00 je bolestiva augmentacia ... je to moc bolestive ??
miluska, nepoznas vsetky zeny, co si dali silikony, tak tazko mozes vediet, ktora ma aku motivaciu. mnohe sa sebavedomejsimi stali. To hned na nich vidno. Nepotrebovali nic potom zase zvacsovat. tu sa bavime o beznych zenach, nie o playmates. Malokto je spokojny sam so sebou. Ako Joo pise, je to mytus krasy - nedosiahnutelnej nerealnej krasy. Jeho cielom nie je urobit zo zien pekne zeny, ale frustrovat ich, aby minali peniaze. Tento mytus podporuju nielen media, ale i zeny a muzi samotni... je to bludny kruh a kto sa vie z neho vyvliect, klobuk dolu...
akokolvek, sampaticka tema... boze zeny majte (majme) sa radi... s velkym nosom, malymi prsiami.. velkym zadkom .. treba z toho urobit prednost a devizu )) vetko je v hlavicke )) samo si spravny chalan:)
žiadne silikóny z nikoho neurobia sebavedomú, psychicky zdravú ženu. mnohé si po operácii dávajú prsia znova a znova zväčšovať, jedna operácia im nestačí. akoby sa nevedeli najesť tých melónov. možno je to nejaký narcizmus, neviem.
inac šamo ja vazne nie som silikonka ,aj ked som nad uvazovala
taka je doba .... asi zijeme pod tlakom mytu krasy ,ktory nam prezentuju media .... ale urcite zozenie tento šamo-muž sebavedomu zenu s vlastnym nazorom ,ktora vie rozlisit co sa jej hodi a s cim sa chce stotoznit a nad cim sa len pousmeje ....nuz chlapec stretol zatial len zensku marnivost (cest vynimkam)
:-DDD
šamo, drzim palce