v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
O niecom to predsa len vypoveda, mozno nie u vsetkych (napr ta miluska co sem pisala) ale u mnohych ano. Oni nezvladaju svoje male prsia, alebo niektore ani nie male, ale trochu ovisnute a to su vo vacsine mlade zdrave baby co vlastne nic ine podstatne este neriesili. Ako tieto baby budu schopne riesit take fakt vazne veci v zivote, ako budu schopne risit nieco tak prirodzene ako starnutie, vrasky, fliacky na kozi, choroby, krivanie, bolesti chrbtice, vazne operacie, ktore niekedy mozu ubrat na krase, problemy s detmi, v rodine a to som zdaleka nevymenovala vsetko mozne, co nam zivot nezriedka prinasa a co clovek musi byt schopny riesit. Je to fakt na zamyslenie, preco narasta pocet mladych zdravych zien, co si musia sebavedomie riesit silikonmi.
tak, tak, suhlas, prirodzenost je naj :-)
Ale aj tak nemam nic proti zenam so silikonmi. nic to nevypoveda o inteligencii ani dalsich kvalitach. Su to len prsia...
bingham .... juuuuj to si ale zabil :-DDD
A sam za seba hovorim...ze nechcem ziadne umele prsia...ved to je ako umela vagina :DD
pre mna straca vyznam take nieco...lebo to nieje tej zeny....prave prirodne zenske prsia su brutal dobre... :))
odpovedam...no ja mam skusenost a preto viem..ze je to uplne ine...jednoducho je to rozdiel...prirodzene prsia sa nedaju nijako nahradit silikonmi...a aj ako pisala miluska00 ked zena lezi tak to je vidiet...ale hlavne na omak je to fakt ze dost velky rozdiel... :)
no, bingham, nemam osobnu skusenost, tak neviem :-). Iba reprodukujem informacie od zien, co silikony maju. Ked sa privelmi nezvacsia, rozdiel ani nespoznas (ak sa silikony daju pod prsne tkanivo). verim, ze zeny, ktore su solventnejsie, si priplatia za to, aby ten silikon pripominal co najvernejsie prirodzene prsia...
to záleží aj od toho, ako veľké si tie prsia žena dá urobiť. okrem toho každý operatér preferuje niečo iné. niektorí dávajú prsia vyššie, iní nižšie, niektorí robia melóny, teraz sa začínajú robiť skôr špicatejšie. sú v tom rozdiely. silikónové prsia sa dajú ľahšie odhaliť keď žena ležína chrbte. nerozlejú sa tak po hrudi ako prirodzené, ostávajú rovnaké, čiže držia tvar. a to je dosť neprirodzené.
odpovedam...ja tomu neverim...prirodzene prsia ked ohamatam tak je to neporovnatelne oproti silikonovym...a aj tvar je uplne iny...darmo chlapov neoklamete :P
och, samozrejme, nemám právo nikoho o ničom presviedčať, ale keby som teraz bola pred tou operáciou, tak ani za všetky pokady sveta!!! skús sa sústrediť na seba, raduj sa zo svojho zdravia, naozaj sa maj rada. a ak je to málo, pozri si na internete celú túto operáciu vo farbe. takú, aká naozaj je. uvedomíš si, že je to vlastne mrzačenie a že si to tvoje telo nezaslúži.
ak ani to nepomôže, potom sa asi nedá nič robiť.
no tak to musel byt sikovny operator ... vdaka miluška00 .... ja mam chrobaka, ale uz asi lezie von z mojej hlavky ,ked citam tuto diskusiu ... nuz marnivost ma opantala :-)))