v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
ak dovolíte, hodím niečo z trocha iného súdka. patrím do kulturistickej rodiny (otec, sestra, brat a ja). donedávna s nami cvičievala aj mama, ale po úraze chrbtice na lyžovačke so športom - dúfam, že len dočasne - prestala.
padol tu názor, že po kojení neostáva niekedy nič iné, iba uvažovať nad silikónmi. nečítal som všetky príspevky, ale v niektorom som si všimol, že zakladateľ témy uprednosňuje vyšportované ženy so vzťahom k prírode. ako dlhoročný kulturista vás môžem ubezpečiť, že to, čo sa dá so ženskými prsníkmi dosiahnuť špeciálnym cvičením, je niekedy naozaj zázrak. sval dokáže aj strojnásobiť svoj objem a nepotrebujete k tomu žiadne hormóny, len cvičiť a upraviť stravu. okolo zväčšeného svalu sa pokožka napne a prsník drží krásny tvar. vôbec pritom nevyzeráte ako muž-kulturista. žena, ktorá neužíva "mužské" hormóny k tomu ani nemá predpoklady. docieliť takýto výsledok chce samozrejme trpezlivosť a disciplínu. obávam sa, že práve to je dôvod, prečo sa ženy uchyľujú radšej k zdraviu škodlivým plastickým operáciám, než by si samé dali svoje telo po pôrode a kojení do poriadku. moja sestra má tiež dve deti, ale jej postava je pružná a pevná. bez cvičenia to ale nejde. škoda, že táto prirodzená cesta láka tak málo žien.
Vemeno veľmi pekne povedané. A poniektorý to tu tak úplne asi nepochopili pretože autor nekritizuje len silikon. prsia ale celkovo ako sa dnešné ženy stávajú umelými ančami keď si dávajú umelé kozy pery mihalnice vlasy a kopec ďalších vecí.
mliecko,
cudujem sa tomu. Lebo kozovu konkurenciu by som skor ocakaval u prostitutiek, ako u zien, ktore by clovek pokladal za normalne.
A čuduješ sa?ved pozeraju čo by mohli na sebe vylepšit aby boli lepši ako ich konkurencia.
Aj tak za všetko može doba,media,spoločensky tlak.Tak sa tlači dnešnej dobe na ludi že ani nečudo že poniektore až z toho zblbnu.
Minulem som cital zaujimavu studiu, ze zeny sa medzi sebou ocumuju ovela viac, ako muzi. Kym muzi sa zene pozeraju skor na tvar, zeny si ocumuju navzajom kozy.
Watermelon,
tak uz vieme odkial vietor fuka. Ze aj ty chces silikony za kazdu cenu. Aku konkretnu otazku mas na mysly? Problem bude asi v tom, ze muzov nepoznas. Obzerat sa budu po inych a jej jedno, ci mas silikony, alebo nie. Potrebujes si najst len dovod a ostatne ta nezaujima.
Vôbec nemoralizujem, som veľká odporkyna silikonov. Ale položila som konkrétnu otázku ktorej si sa radšej vyhol, tuším prečo. Áno mienim zovšeobecňovať, vy chlapi by ste najradsej prirodzenú krásu, mladé pekné masko prirodzene všetko ale otáčať sa budete za tými najväčšími k... umelymi. Ja sa dokonca ani nemalujem ani vlasy nefarbim, ale po kojeni žiaľ budem musieť uvažovať aj nad silikonmi..bohužiaľ
Watermelon,
preco tu moralizujes? Niekomu sa jednoducho silikony nepacia. Na to si asi budes musiet zvyknut. To sa musia silikony pacit vsetkym? Niekto ma jednoducho radsej normalne zeny a ked chce vidiet vypreparovane vypchavky, tak zajde do nejakeho polovnickeho kastiela. Nemusis hned vsetkych odsudzovat za to, ze sa im nieco nepaci. Bud trocha tolerantna.
Niektorí chlapi sa mi zdajú byť pokrytecki. Silikony nie ale keď máte babu s malými prsiami ocumujete veľké ceckane. Potom sa cudujete že vašej ženskej to na sebavedomí nepridá.
A páčia sa vám aj také ženy ktoré majú napr. sice jednotky ale aj vypaceny hrudník a teda prsia poklesnute a na hrudi hrb alebo vyťahané kozky po kojeni alebo jeden prsník o číslo väčší ako druhý? Aj takú babu by ste chceli? Aj v tychto prípadoch sú silikony zlé? A odkiaľ viete z akých dôvodov si ich ženy dávajú keď ich tak odsudzujete?
A pre autora témy: asi ťa priťahujú už na prvý pohľad umelé ženy keď sa s toľkými stykas. Zmen nároky na krásu asi to nie je až taká prirodzenosť ako tvrdis. Tie umelé vlasy sa dosť dajú rozoznať. Aj mihalnice. A cecky často tiež. Už len to od je žena chuducka a ma decka...
ale áno! pravdaže sú aj dievčatá bez silikónov..dokonca ja tu v Ba ich poznám viac...ja keby som bola milionár tak nikdy v živote si nedám silikóny fuj...rakovinu a ešte aj platiť za to...je to choré!
celkom iná vec je ak je nejaká pacientka po zákroku a urobia jej implantát ale to je zo zdrav.príčin
NEZúFAJ...baby bez silikónov sú,len bud trpezlivý..rovno sa spýtaj či má silikóny a bodka..alebo choď na dajakú zoznamku a daj si podmienku že chceš babu jedine bez silikónov! držím palce:)