Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksi

aaaaaaaaaaaaaaaaa,tak ty mas na vyber,alebo tam alebo tam.tak tebe je heeeeeeeeej.Vies,ze aj mne vela znamych vravelo,ze su to nervy.A je nato dobry sport,a takisto akupunktura.Tak uvidim ako dopadne moje EKG,a dam v kazdom pripade vediet.A este som sa chcela spytat,ty si navstevovala psychologicku,ona ti stanovila tu pp,aj neurozu?a ak ani,tak ako dlho si ju navstevovala?
A este k tej magnevode,na slovensku som to pila(magnezia z karlovych varoch)ale tu v nem.nic take nemam.
A este k tomu pocasiu,je to tu hrozne.Momentalne sa vycasilo,ale predchvilkou tu bola skoro burka,vcera tiez prsalo.Ale musim ti nieco povedat,ja som stale zboznovala slniecko,a teraz mi vobec nevadi,ze je zachmureno.Lebo na slniecku mi bolo blbo,tlak isiel dole a dostala som volajaku fobiu zo slniecka.Je to normalne?
dala som ti teraz vela otazok,co?

ina

Som zvedava, čo ti povedia na tie arytmie.Mne po vyšetreniach povedali, že je to z nervov a nie su to klasicke arytmie, to že mi tak vyhupne tep je dosledkom neurozy.V zaťaži som žiadnu arytmiu nemala čo svedči vraj o falošnej arytmii ale aj tak mi vtedy dali ten concor t,j, to iste ako coronal len iny vyrobca.Ale aj tak ked ma chyti tetanicy zachvat tak mi tep aj tlak vyskoči.Čo mi povedal, že je fakt, že je to z nervov.Dlho som sa neozvala, pretože ja byvam striedavo na vidieku a v meste a na dome nemam internet.Ale vždy ked mam možnosť tak sem nakuknem a ozvem sa.Tak daj vedieť ako si dopadla.

miksi

Inuska,dakujem,tak to uvazujes tak ako ja,mna znepokojuju tie arytmie,vies?A aj krv si dam vysetrit.No a psychologicka povedala,ze to skor vyzera na lahku nuerozu,a ked som jej povedala,ze som hypochonder,tak mi povedala,ze som uplne zdrava,ked si to takto priznam.V piatok mam dalsi termin,da mi nejake ulohy...Potom ide na tyzden na slovensko,a potom uvidime...Som uz u lekara,cakam na odber krvi a dufam ze to bude co najskor,lebo umriem ked sa nenajem.A ty ako mas?dlho si sa neozvala!

ina

Držim palce na vyšetreniach, ale uvidiš že všetko bude negativne.Ale je samozrejme velmi dobre sa o tom presvedčiť.Aspoň ja to tak vnimam,dokedy nemam urobene všetky vyšetrenia tak mam stale pocit,že to mam neaku inu chorobu.Aspoň si to potvrdim.

miksi

dobre ranko,jolanka aj ja drzim ptrsty vieme ze to zvladnes!
A tebe Hagen blahozelam,no vidis ako ti to ide.A ako sa citis dnes?Co budes robkat?
Ja idem k lekarovi na odber,a EKG a este neviem co vsetko mozne.Tak drzte prsty!!!!!!

ina

Jolanka držim palce a uvidíš všetko zmakneš lavou zadnou.To všetko vypätie musi doniesť neake ovocie a uvidíš donesie.Miksi ja pijem magnezium 1x500mg a pyridoxin 1/2tabl.denne.Popri tom pijem mineralku bezbublinkovu s magneziom.Ak ti klesa tlak tak musiš len viac piť,magnezium tlak upravuje.To chce len tekutiny.Toho sa neboj.Už je u vas bez burok.Tu u nas je taka zima,až ma z toho striasa a poobede včera bolo tak prijemne na slniečku!No darmo jeseň sa na nas už nachystala.

jolanka

Ahoj baby, dufam ze mate krajsie rano ako ja dnes idem na skusku a zajtra na dalsiu,mam strasny strach,vcera som mala zachvat a dnes to o moc lepsie nie je, ale musim tam ist nesmiem, to vzdat,ved som sa ucila a nejaka choroba ma nezlomi a neznici mi zivot a vsetko co som do teraz spravila,aj tak mi dobre s komplikovala zivot,ale ja verim,ze to dokazem tak na mna aspon myslite.