Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

Čaute baby,damaxy v tych obchodoch to velmi dobre poznam,ja som do neni davna mala č.XL a teraz mam tiež 44.Takže kedideme s detmi na nakupy tak väčšinou, len ako sponzor dňa.No malokedy sa aj mne podari niečo pekne pre seba nakupiť.Ale ja si to zase vynahradzujem somarinami ako su gorale,šatky a podobne.A niekedy ma chyti rapel nakupovať do domacnosti, taka IKEA je pre mna balzam na dušu, skoro ako v lese zbierať hriby,ale nie to si robim srandu.Ale rada sa motamaj v takych obchodoch, ked mi samozrejme neni blbo.Aj u vas stale prši?Ja som sa rozhodla, že využijem take škarede počasie a idem ku kozmetičke.Už som tam nebola ani nepamätam.Tak nech so mnou niečo porobí.Miksi dik za mail,odpišem ti hned ako sa vratim.

damaxy

ahoj Miksi no čo to ja tu čítam ved ty budeš taka preklepnutá .Ale to robíš dobre,lebo vylúčiš a lebo petvrdíš svoje obavy a možeš sa liečit a bojovat s chorobami.Ked vieš čo ti je vieš,vieš ako to prebieha lahšie to zvládneš.Aj umna to tak bolo,niečo sa potvrdilo a to ostatné z hlavy odišlo.Takže teraz len nejaké kontoly a pokoj v duši.A samozrejme rozumovo to vediet rozobrat.No a samozrejme čas a nič neponáhlat.Ja viem,že ked je vačší nápor tak sa to odrazí,len sa netreba vylakat.Stačí povedat aj toto prejde.

miksi

Inuska,poslala som ti mail.
a vies ze aj mne je zle v preplnenych a dusnych miestnostiach.Nosim pri sebe hapci,a ked mi je zle,tak sa nadycham a ono to najcastejsie prejde.samozrejme najnajnaj je ked vyjdem vonku.Teraz ked som cestovala busom do nem,tak bolo ok,lebo chodia busy s klimou.Ale ked chodim tadeto metrom,tak nastupujem s takym strachom,ze tam bude hrozny vzduch.Najradsej sa tiez prejdem,lebo zatial nemam ziaden pohyb.Lenze mam taky problem ako ty,ze ked niekam mam ist,to je jedno kam,ako 1.ma napadne,ze ako to tam zvladnem,ked mi zas bude zle.Z unavy si nic nerobim.Ked som hrozne unavena,tak si dam väcsiu davku mg,pijem viac a dam si aj kavu,ale ta nie vzdy zaberie.No a asi ani kavu nebudem pit,ked mi pridu vysledky z toho 24 hod.testu a moje pecenove testy.Za posledne 2 mesiace som sa tolko tabliet ojedla ako za cely svoj zivot nie.Ale vies ze ta nasa tetka vobec nieje taka hrozna.Tolko ludi s nou zije a nemaju vobec nic.my musime na sebe este popracovat.Ale ved my to zvladneme,ze?
Tak asi tolko na dnes.Napis mi ako si dopadla s tym intrakom.ja sa ozvem zas zajtra!!!Dnes budem sama doma tak drzte prsty,nech to tam zvladnem...Pekny zvysok dna

damaxy

ahojte,inuska ja si v tých NC nekúpim takmer nic dobré my byvajú šaly šatky kabelky,ja som 44 velkost a to ti tam na také súce ženy nedostat a dcéra si užila a nakupila aj so synatorom,my len platime a skončime v nejakom sladkom kavobare.tu mame pekný den,ale chladno a fučí.No ja mám rada každý den,lebo vždy niečo prinesie,či smutné či veselé.

ina

čauko miksi,to som rada, že ti to dopadlo dobre ale aj som s tym ratala tak trochu podla seba.musim isť aj ja teraz,zhanam pre dceru byvanie v blave lebo nedostala internat, tak ideme niečo obzrieť,našla som neake na internete ale treba to vidieť.Ak maš chuť napíš mi na inga2@post.sk hned ako budem na nete sa ozvem

miksi

Inus,tak ty si taka ista ako ja!rozpisem sa o chvilocku,idem sa napapat!vysledky krvi budu az o tyzden(na pecen,stitnu zlazu,zelezo...)Potom EKG bolo ok,ale dostanem aj ja ten strojcek na srdce na cely den.dostala som tabletky na zaludok,lebo som mala helicobactera.o chvilu sa ozvem.Dobru chut,ak obedujes!

ina

To je vela otazok, to by si videla kolko otazok davam ja mojej psycho!?Niekedy mi pripada, že to už ona nezvlada so mnou.No tak od začiatku, ked som mala prvy zachvat tak som bola na pohotovosti atam mi pichli magne a dali mi neuorol.doktor mi povedal že to nie je infarkt, čpo som si ja myslela ale nervy a poslal ma svojmu lekarovi.Tan mi povedal, že je to vyčerpanie a dal mi neurol a mg injekcie.S tym som sa ja neuspokojila, tak som išla internistovi s tym že mam infarkt, ten mi porobil všetky vyšetrenia v zaťaži aj bez, dal mi domov na 24 hod pristroj na meranie ekg a tlaku a ten mal odhaliť moju arytmiu, ale všetko bolo aj tam negativne, tak som išla na neurologiu,kde mali zistiť že je to z chrbtice ale aj tam a až na menšieblokody bolo všetko negativne, tak som nakoniec išla psychiatričke ktora je zaroven aj homeopatička, ta mi povedala že je to panicka porucha spojena s neurologickou tetaniou v lahšej forme a že mi nebude davať antidepresiva ale homeopatiu.OD februara k nej chodim,ale viac menej medzi tym som začala vela čitať o tychto chorobach čo s tym a tak,začala som vela chodiť na vzduch a cvičiť.Vzdala som sa kavy a alkoholu .Nie že by som pred tym bola na nich zavisla.Pomaly mi ustupuju zachvaty ale ešte stale sa citim dosť vyčerpane a mavam tie blbe pocity na hrudniku,tep sa mi ked sa mu chce zvyšuje, a samozrejme trpnutie ruk a hlavy.Vieš ale už z toho nepanikarim ale snažim sa to brat ako že je to tu ale ja sa aj toho zbavim.Len mi to večer neuveritelne lezie na nervy, vtedy mi to najviac vadi.Ked si ideme niekam sadnuť už dopredu sa bojim aka budem unavena a zase nevydržim s nimi do konca.Tak dufam, že som ti odpovedala na všetko čo si sa pytala a tie mineralky neviem ake su v nemecku, možno si len porovnaj na etikete kde je najviac mg.To slnko už aj mne dosť vadi ale len ked je strašne horuco, inak mam rada viacej teplo ako zimu.No proste už sa nemožem vypekať na slnku, a nemam rada ked je dusno.Aj vo vydychanych miestnostiach sa zle citim, v klimatizovanych velkych priestoroch, tam kde je vela ludi a tlačenica.Najradšej mam prechadzky po prirode a nenaročne tury, tak ako teraz na huby sa chodi.A s tym vyberom,je to tak že ja sa už teraz tešim ked možem vypadnuť z mesta ,mame tam kopec priatelov a možem si vyjsť na vzduch kedy chcem.A nieje to velmi daleko od domu, takže za 25 min.som tam na aute a som v inom svete.