Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inuska a co si tak dlho hore?
to je tažko sa toho zbavit a je ti blbo teraz alebo kedy
co mam robit proti uzkosti?
Zdravim ťa aj ja veronika.Neber to tak tragicky,ber to ako vyzvu najsť pre seba niečo ine, možno čo sa ti bude viac pačiť a možno niečo v čo najdeš samu seba.A otec?, my rodičia vždy všetko chapeme inak,tak mu to skus vysvetliť a ked to nepochopi, tak to ber tak ako že sa mu to neda vysvetliť.Hlavne že ty vieš o čo ide.Su veci ktoré pochopi človek neskor, potom ho to sice štve, ale bohužial.Jolanka gratulujem, si ty ale šikulka!
alenka napisala som ti na zoznam, lebo mi to zase nechcelo prejsť.
Jasne,že ta povzbudíme,dobre si urobila pre svoje zdravie a netráp sa nad otcom,on tam nerobil.On nemá záchvaty a nevie ako to je o 4 tej rano sa zobudit s bolavým zaludkom a íst do práce so strachom.No to je tvoja úloha aby to pochopil,velmi tažka,ale Veronika najdeš si inú prácu kde budeš spokojná.Tých druhých to nebolí,tak si to nevšímaj.Ej či som ja nabrúsená dnes,takže tiež to tak aj ber.ale netráp sa.Jasné?
Damaxy mas mail.
Veronika,ber to z tej lepsej stranky teraz mas moznost ziskat nove,ale daj si aj take male predcavzatie,budem trosku pracovat na komunikacii z ludmi,aby som neprisla o to dalsie.Je to novy zaciatok a vsetko sa zmeni.
Ahojte! Dnes som mala panický záchvat a trval pár minút. Dôvod? Stratila som zamestnanie a zle to znášam. Pracovala som ako predavačka v potrav. 2 mesiace. Necítila som sa tam dobre a nerozumela som si s vedúcou. Zle to vplývalo na moju psychiku.Už je to 3 zamestnanie. Najhoršie to budem mať doma. Otec to nepochopí, nevie ako som sa snažila.
Budem rada ak ma povzubudíte.:-(Nika
ina,takže som si uvarila horúcu coko a pokoj
veronika tak presedlaj k nám,tu na úzkost ak chceš