Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Tak to mam uspesne za sebou,dakujem za podporu,na skuske to chvilu vyzeralo vseliak,ale pekne som to predychala a zvladla teraz uz viem, ze moja choroba ma nezlomila,len sa so mnou pohrala.Damaky dik za mail no co uz dodat.

veronikaas

Ahojte baby.Nerada sa miešam do vaších diskusií,ale hrozne sa mi páči spôsob ako sa spolu dorozumievate.Ste zlaté. :)

damaxy

myslela som to tak,že ta vyšetria a budeš vediet na čom si.kedže nemám tvoje číslo,takže som len počula a pripajam sa k ostatným gratulantom.

miksi

Ahojte baby,tak vcera som to zvladla doma perfektne sama.este som aj upratala.Dnes mi od rana vyzvana telefon,lebo moja tetuska rozhlasila polke mesta,ze mam narodky.Donedavna som si myslela,ze nikomu na mne nezalezi,ale teraz zistujem pravy opak.A pri kazdej sms mi vyhrknu slzy,ze aj ta na mna mysli,aj ten aj henten.ja som bola stale taky tvrdas,neplakala som len tak,no v poslednom case som volajako precitla.Cim to asi tak bude?
Ale najviac sa aj tak kazdy den tesim k vam,lebo vy ma viete najlepsie upokojit.
Ina,cakam tvoj mail.damaxy,ako si to myslela s tym "preklepnuta"?nepochopila som to