Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
poznam ja som tiez v ba.mala som rada aj leto.dokazala som s detmi byt cely den pri vode.a teraz ked rano vstanem a vidim ze svieti slnko tak sa mi vsetci vyhybaju pokial to nespracujem.chodim teraz po vysetreniach lebo neurologicka si zmyslela ze mam priznaky feochromocytomu.tak ma prehana kade tade.ale zatial je vsetko ok.to je tak ked ide zdravotnik k lekarovi.hned na nieco pridu.
Ja uz prestavam verit,ze to pochopi,je uzavreta vo svojom bludnom kruhu a kazdy jej chce zle.A ty mas tak rada zimu? Ja radsej leto,ale ani taka zima nie je zla,len musi byt sneh no a tu v Ba nebyva tak casto.
ahoj dievcata.dlho som sa neozvala lebo sa nam toto forum zmenilo na anorekticke.tak som nemala moc chut sa zapajat.takze dakujem jolanka ze si miske napisala to co som si ja len myslela a dufam ze to miska pochopi.damaxy si stale plna optimizmu to je super.mne trosku ubralo na nalade to teplo co je vonku ale da sa to zniest.a hlavne nebude dlho.ty sa vyhrievaj aj s malinkou na slniecku.ja sa budem tesit ked napada sneh.potom budem rozdavat optimizmus okolo seba ako teraz ty.tak ahojte a pekny posledny prazdninovy den.
ja sice rano vstavam,kedze nemam na vyber,vies vankus do hlavy a ak nereagujem tak maco,ak potom nie tak flasa.Tak si to rozmyslim velmi rychlo,ci vstat,ak som cez den unavena tak si lahnem poobede s malym,no a ked mam muza doma a mne sa nechce a som velmi unavena tak vystrnadim jeho.Zo spankom to mam vseljak,vies ti co robia noce to maju vselijak rozhadzane atazko si organizmus zvyka,boli casi ked som pri pocitaci presedela do 4 rana a vstavala o 6.
ked boli deti malé tak som si to spravila tak aby bolo čo naj,ale trpela som nedostatkom spánku a ty Jolanka ako
Vieš moja rodina to rešpektuje,že potrebujem sa vyspat,ved som mala obdobia ked som nespala ešte o druhej v noci,čo sa nedalo a odvtedy sú zvyknutí,že je 9 hodín a maminka spí.Mám svoje povinnosti jednoducho si ich urobím.Moj manžel si podrieme pri telke alebo poobede,ja hovorím,že je to o slobode.Samozrejme ak je nejaký výlet alebo akcia ked treba skôr spat a ráno vstávat tak sa nejako prisposobím.No vstat ráno o 6 tej to nič pre mna.Samozrejme z domu bolo naučené,že treba ráno vstat,aj ja som sa opýtala a prečo?Ved si ja prispôsobím den sebe alebo nie?
ked ti je tak dobre fajn a je dobre,ze dodrzis tych 8 hodin,ja niekedy ani to nie,ale teraz sa mi dari aj viac
No ale si si všimla,že nie som tu skor ako okolo 9 tej?Ja si odspím svojich 8 hodín.A ako hovoria niektoré dcéry,mama ved ty už nič nepotrebuješ,ved ty si už vydatá?Naštastie to nehovorí moja ani mne.Ja som Jolanka naučená tak okolo polnoci chodit.S tým súhlasím,že to asi nie je dobre,no mne ti je tak dobre.
ano,tak by to malo byt, vsimla som si,ze casto ponocujes a to nie je dobre ani na plet.
myslíš mami?