Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

Zlatka,keby som si mala dať kúsok čokolády vždy,keď do mňa šéfová žena rypne,tak by som sa nezmestila o chvíľu cez dvere.Ale viem ako to myslíš,obaliť si nervičky a tak.Nie je to také jednoduché,ona je totiž zároveň švagrova svokra,takže sa vidíme aj na rodinných stretnutiach,kde sa jej nedá veľmi vyhnúť.
A furt jej vadia tie moje ryšavé vlasy!!Včera mi doniesla vzorkovník farieb na vlasy,vraj pre inšpiráciu.Tak si hovorím : moja padneš na zadok v pondelok.Dám si tie moje ešte pekne zvýrazniť - fuknem na ne žiarivú medenú a bude.Za to ma nevyhodia-možno.

ina

teda chela som gratulovať,nie dratulovať,neako mi tu tie pismenka skaču jak blbe,už tu od rana bucham do tej klavesnice ani sa jej nečudujem,že ma toho plne zuby

damaxy

Barunka s tými liekmi ja nemám skúsenost,skús sa spýtat lekára,možno by ti zmenil,nič nie je definitívne a ked máš pocit,že ta to obtažuje a necítiš sa potom dobre povedz si,alebo zatelefonuj lekárovi.

ina

ahoj zlatka,tebe vadi aj ked je len slnečno,že nie vyslovene horučava?Dohovie či si už ta psychika nezvykla,že jej to v povedomi tlačiš aha slnko mne bude blbo.Ja to mam tak k večeru spojene ani neviem prečo ale už ako sa bliži večer ja rozmyšlam ako mi bude blbo a bude sa mi zle zaspavať a pri tom mi nič neni cely deň.Ale to že som tie zachvaty dostavala vždy večer si ta moja blba hlava zapamätala a nie a nie jej to vytlcť.Snažim sa to neako okabatiť ale moc sa mi to nedari.Ale to slnko asi nezakryješ,horučavy neznašam ani ja ale taketo prijemne jesenne slniečko mam rada a vychutnavam si ho pokial sa da.No vidiš ty slnko a ja tmu,dufam, že sa nam raz podari ich prekabatiť potvory jedny!

damaxy

Inak Barunka my tu už dávno nenariekame,kludne príd a vyrozprávaj sa,fakt je velmi málo stažovania a negatívneho na tejto téme,dostaneš len podporu a pochopenie,je tak?

damaxy

Barunka,ty sa už nedaj vytáčat.To čo sa jej nepáči je jej vkus,ty máš iný,ja tiež mám rada bižu,lebo si to dám dva tri razy a môžem vyhodit.No hodnota vecí je nie v dražobe ale v kráse a v tom,že ta potešia.Ved keby ta lepšia platila nekúpila by si si zlatý?No to jej asi nepovieš.Lebo skoda mínat slová do bezodnej studne.A nedaj sa vytočit,už len to že zarypne je znak že si ta všima a musí na tebe niečo byt.Takže sa pousmievaj pozri na ten prstienok a povedz si môj a páčiš sa mi a hotovo.

ina

Barunka čau,ja viem ži mimo boja je každy mudry,ale došlaka nevieš na ňu vytiahnuť niečo ako či ty budeš nosiť zlato,ked prave in je striebro a taky swarovský nie len lacna bižuteria?Ja viem, že asi nechceš moc vyskakovať ked predsa je to len šefova žena,ale skus jej to len tak jemne naznačiť,a možno povedať naopak, že ty bohužial nemaš na zlato a že ty sa uskromniš aj s lacnou bižuteriou,ved hlavne že tebe sa pači.Asi priatelky nikdy nebudete ale možno by mohla pochopiť,že nema prečo žiarliť a vyryvať.