Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Niééé do jazyka,škoda.(ale som hnusná čo? Do nohy.čaute zajtra
do jazyka?
dakujem dievcatka, barunka, ved na kazdeho raz pride...skor ci neskor.
O.K. Už mi lepšie.Niečo ju uštiplo(tú ochechulu myslím) musela ísť k lekárke. Že by sa jej to vypomstilo???
barunka naštastie tu také dámy nie sú chi chi,chi a ak si sa rozhodla,že práca ta baví,má pre teba vela výhod,tak tieto malé podpichy sa naučíš prežit.Niekedy naozaj stačí to niekomu povedat,vyliat hnev a íst dalej.Nás sa to netýka,my to nepoznáme samozrejme babsky zareagujeme a tebe to pomôže.Niektorá rada sa ti môže dokonca hodit.Mnohé veci ked trochu vychladnú vyzerajú inak.Takže zachováme si chladnú hlavu,usmev na perách a v duši lásku a pokoj.
Svoju prácu mám rada.A tak si horím,že ju to snáď prestane baviť,keď si budem robiť po svojom.Pracujem ako recepčná v jednej veľkej firme, ale mojou náplňou je mnoho,mnoho iných vecí.Také dievča pre všetko(vo všetkej slušnosti).Meniť zamestnanie nechcem hlavne preto,že tu som v podstate ľahko zastupiteľná a keď sa vyskytne nejaký ten môj psycho problém alebo chorý syn,tak má tu kto byť.A tá ochechula možno pôjde do predčasného dôchodku(dámy vo vyššom veku-Vás nemyslím).Tentokrát sa nedám vyštvať.V predchádzajúcej robote ma jedna mladšia odo mňa terorizovala. A to len preto,lebo kolega,ktorého ona chcela si ju nevšímal.A mi sme náhodou sedeli v jednej kancelárii.A to som bola čerstvo vydatá.Odtiaľ som odišla kvôli nej.Takže už stačilo.
tak,tak,
barunka a to bude teda zirať na tvoju farbu,ja som inak hnedovlaska ale mam ich zafarbene na medenu a v tom ešte taky melir,tak baba nech vie čo sa nosi a nevytačaj sa s takou osobou ona nevie čo so sebou ale ako vidim ty si poradiš,tak len do toho.Asi mame podobne povahy lebo ja by som to tiež tak riešila čo sa mi pači je moja vec a nenecham si už teraz vnucovať ine myšlienky,su kamaratky ktore viem,že mi dobre poradia ale su baby,ktore na mna posobia podobne ako ta tvoja.Ked osm napr.chudla a cvičila ako diva tak mi stale jedna hovorila načo to robiš aj tak znova priberieš,a ked sa mi podarilo dobre schudnuť tak mi zase povedala, že pred tym som vyzerala sto krat lepšie.Neskor sa ma tak nenapadne pytala a to si ešte stale nepribrala a ako to robiš?No moja makam ale to ty nemusiš robiť,ved vyzaraš dobre.Tak rastla a od vtedy mi dala pokoj na tu temu.Zavisť je najhorši ludska vlastnosť ktoru ja poznam a ktora ma vedela niekedy rozplakať,teraz sa nad nou len usmejem a v duchu rozmyšlam aky neprijemny pocit musi mať ta dotyčna osoba,zožiera sa vo svojom vnutri,tak nech si to len vychutnavaju,ja mam už teraz ine veci na praci a nie sa nad nimi vzrušovať.Ti ludia su mi už prakticky ukradnuti,viem si važiť svojich priatelov a ostanych ignorujem.
Všetko čo naspadá do pracovných povinností by som dala bokom a ani to s nou neriešila a hovorím,odišla by som no ak sa nedá s niekym vujst,tak čo prídem o nervy.Inak ja nechodím do práce.Ja mám doma roboty dost chi chi
Barunka a čo vlastne robíš,ja by som dala výpoved ja by som si nervy ani čokoládou naobalovala.Ved to je nie jediná robota na svete,alebo by som jej povedala,že asi ma nepochopila,že ja si nemienim menit farbu vlasov a nech ma neobtažuje s tým viac.