Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

ahojte, ja som na tejto stranke uz 100 rokov nebola, tak pozdravujem starych znamych - tana, zuzka, misiak a spol. ako sa mate?
ja musim potukat ze sa celkom drzim aj ked pri babatku je to dost narocne...unava a vycerpanie robia svoje...ale zase som usetrena inych stresov /praca a podobne/ takze sa to vykompenzuje a celkovy efekt je celkom dobry :)

charlie89

kvetinka1: ahoj kvetinka tu je moj mail prepac este som nejako nestihal ti napisat :) a tu je moj mail zkacik@sms.at

tatiana26

FIDA no a máš dieťa alebo ako?

MILOŠ ďakujem za príspevok, ako vždy podnietil k úvahám... toto tu chýba... :(

rena23

Kvetinka, ja som sa k terapeutke, ktora robi dynamicku dostala nahodou, a ked som od nej pytala kontakt na nejakeho terapeuta v Blave, pre jedneho chalana, co sem pisal, dala mi info, ktore som sem zavesila, takze osobnu skusenost s tym nemam a este nikto sa neozval, ci to funguje. Ale ona mi povedala, ze je to certifikacne miesto, pre cele Slovensko, takze by mali vediet dat kontakt na terapeuta, nech si odkialkolvek. Skus tam zavolat, alebo napisat mail.

kvetinka1

rena23, prečítala som si o dynamickej terapii čo si písala. ale chcem sa spýtať, že ako to funguje, komu tam treba napísať, aby mi našli terapeuta, či čo treba pre to urobiť?aký je tam postup?

fida

tatiana 26...bola som..,,musím kočky offik..ale popíšte,,,zajtra počítam a odpíšem
a tebe tatianka všetko najjj...vylieč sa už...a ako zvládaš k tomu všetkému úzkosti
ako ti je pri úzkostiach??tiež tak mizerne ako nám??papppa

rena23

Kvetinka, ja Ti mozem poradit len to, co zabralo mne, a to som Ti uz napisala. :-) Ale verim, ze ked sa to dalo mne, da sa hocikomu, len treba chciet a mat vela trpezlivosti, pretoze takuto diagnozu nevyliecis zo dna na den...