Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

roni666

Ahoj laura,priatelka ma tiez nieco take ako TY. Tiez je casto dusi,busi jej srdce,ma triasku a ze sa citi ako pred infarktom a napriek tomu nechce ist k lekarovi. Raz mala taky zachvat,ze sme isli na pohotovost,pichli jej injekciu na ukludnenie a dali jej asi pat druhov antedepresiv. pokial ich uzivala bolo vsetko ok,ale mala to postupne vusadzovat a ona si myslela,ze je uz zdrava asi po 6 tyzdnoch a vysadila to zodna na den. Uz to je lepsie,ale este cca dva krat do mesiaca ma take stavy. Jedna jej znama ma nieco veeelmi podobne a ked sme sa s nou rozpravali,tak ze najprv brala lieky a potom bola dva mesiace na psychiatrii,ale nedoliecila sa,lebo od zufalstva podpisala revers a isla domov. Treba to liecita a to dlhodobo,ale on nechce,lebo vraj je zdrava.

laura1

ahojte,prezila som strasne tri dni,uzivam 2 roky seroxat,xanax,a zrazu ma zacalo strasne dusit,vravim si,boze predsa to je srdce,tak ma dusilo,moj lekar mi pichol magnez.,apaurin poslal domov,doma este horsie,isla som na pohotovost,spravili rng,ekg,tlak,vsetko ok,len tlak nizky.napisala mi zaver anxiozne-depr.sy.

agaven

inak je mi fajn viac čitam o vas o psikoch ja mam papagaja nerozpr,ale napodob.zvuk je fajn dcere som upiekla tortu tak zajtra ma7 ročkov tora sa jej pači tak s rodin. budem oslavovat tatianjka tie dych ty maš lepsi vyskušam ten ja tlačim bruch a pomali dycham držte sa a spinkajte ja so si raz kupila valerianu s chmelom čaj nie vo vrecku a spim jak dudek neviem kto to púisal že zle spinka uživam no pijem ho aj na liek a nič neotrav,som sa skus moja no čaute

agaven

bond ano jedla som magnezko to prestalo zaberat dallej blblo tak dali neurol potom frontin a teraz kardiolog isoptin lebo od 2005 možno aj od taj tetanie tak aj šelest mam horšiu a čosi meral a tlak bol zlý blbol 135/85 potom 90/60 z lahu hned na sed ale aj ansilan tan ma upokojuje to mi dal neurolog pomaha na tetaniu a pov,že neurol a front. su ..no lie ansilan v tala dlho vydrži je to prvda jem len jednu denne a stači front. a neuro so uživ 2 krat denne no ahoj

anonym-xy

Mala by som jednu otazku. Trpim anxiozne depresivnou poruchou a doteraz som uzivala AD zo skupiny SSRI. Stav sa mi zlepsil, ale trvalo to nejaky ten cas. Teraz sa mi zas pohorsilo a lekarka mi zvysila davku a pridala nieco zo skupiny benzodiazepinov. Chcela by som podotknut, ze jeden den mi je uplne super a iny nemam chut zit. Chcela by som sa spytat, po akom case bude ucinkovat aj ten druhy liek v kombinacii s tym predchadzajucim, aby ma uz nechytali stavy toho typu ze na druhom svete je lepsie. A ked uz pride ako sa s nim co najlepsie vysporiadat.

katkaxxx

kachita dakujem, to je vyborny napad :) budem ho este lamat.. koniec koncov - mam na to este minimalne 3 mesiace ;) len ja by som radsej asi takeho mensieho - aby som si ho mohla bravat do roboty a do skoly (vo viedni na univerzite bezne vidno vnutri ludi so psami, dokonca aj na prednasky s nimi chodia! :) ) - proste aby nebol sam doma ked budeme v praci alebo v skole a tak.. no nejak sa to budem snazit vymysliet. tak si teda pekne oddychni! :)

katkaxxx

ahoj barwuska.. povedz nieco viac o sebe.. aky typ uzkostnej poruchy mas? liecis ju? moze byt pre teba zaujimave si prelistovat aj strany dozadu, vela sa tu toho popisalo a kde-tu sa najde nejaky ten tip alebo rada :) drzim palce

barwuska

Podávam len tak správu o sebe do sveta. keď mi uzkost vzala moznost seberealizacie a strach mi potajomky ukradol radostne chvile zivota a pridruzene fobie a myslienky ktore nahlodavaju vsetky sfery zivota sa usadili dot hlboko vo mne....asi bolo nacase...zacat s tym nieco robit.... teraz je to take iste... len uz viem co a ako, niekedy sa podari zazit aj par stastnych chvil a vtedy sa az cudujem, aka prudka zmena to moze narusit...neviem no vysielam signal rozharanej frekvencie... umenie cloveka je v tom ze sa dokaze chytit aj na inu, nez je jeho vlastna....tak cakam ze mi dakto daco napise...lebo ja neviem, neviem co...nemam slov

kachitaa

katka, nejdem do Smizian ale na opacnu stranu ako su Hrabusice a tam je dedinka menom Pila :)
inak, ja mam havku a ked si vezmes z utulku odrasteneho psa, teda od dvoch rokov vyssie, tak sa nemusis bat ze ten byt bbude nicit. to zvyknu steniatka. a mohli by ste to aspon skusit a dohodnut sa s utulkom ze to skusite ako sa bude to zvieratko spravat a prinajhorsom mu najdete novy domov.
no budem na vas mysliet, ja mam velke sympatie k ludom co chcu pomahat hoc aj takymto bytostiam.