Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
haha Adka vdaka, kiezby :D a ako sa dnes ma misko? Tana? Sunnie? Zuzka65 (alebo 56, to si nikdy neviem zapamatat :) )?
Monik ja som bola na masazi ale poviem ti mne bolo potom hrozne .Dokt. ma vtedy skosil ze to bolo ako strcit ruku do osieho hniezda.Takze ani masaze nepripadaju do uvahy,Tak potom co ale mozno tebe bude od nich dobre.A este mi poradili rozmarinovy olej ze je to velmi ucinne na odburavanie stresu vo svaloch.Tak este to skusim.adka
KATKAxxx ty si silna osobnost ja viem ze to nevzdas!!!adka
jeeeej zuzi vitaj :) je mi luto ze sa to takto vracia, znamena to asi tolko ze to este nie je v poriadku dlhodobo a treba sa liecit.. adka, ja to nevzdam a raz na vsetko pridem!!! :D a mozno budem prva na zemi, ktora to zistila :D :) no tak baby, ja viem ze to nikto z nas nema lahke, ale usmev nam pomoze :)
aj mna boli chrntica tiez mi tam vyzaruje uzkost....teraz somobjavila fyzioterapiu takze sa chystam na nu....videla som to ako to prebieha a je to aj urcene na odstranenie stresu z tela
tento rok sa nám tuším ešte Miloš neozval?
Tobi fakt sme dako podobne .Aj ja som chodila po doktoroch nic mi nezistili ortoped tvrdil ze mam adekvatne klby .A potom som radsej nikam nesla .MUDRY CLOVEK CO VYMYSLEL INTERNET" tu som toho vela zistila a dostala som od tychto ludi vela pomoci.No chvala bohu ja PP nemam ale uzkoxsti habadej,a len sa z toho akosi dostat je tazsie.Kati a ja som sama doma manzel je na cestach a preto asi vela rozmyslame ,keby nebyvame od seba tak daleko,tak by sme si to mohli vsetko vysvetlit pri kavicke.Mimochodom odkial si ja z Nitry adka
ZUZI 12345 ja tieto blbe pocity mam vsetko z chrbtice.Na kazdeho stres inak vplyva na mna bolestami chrbtice mne sa to vracia po rokoch teraz naposledy som to mala pred 4-rokm. vtedy som to mala v krizoch.Strasne dlho to trva kym to prejde tu lieky ani nezaberaju ,lebo co mi maju dat? Musim to zvladnut sama strasne mi to nici zivot a izoluje.Vies niekto mi povie ze ked si to uz mala tak vies co mas robit.Kym sa naucim s tym znova zit a premoct sa cez to znova to dlho potrva a ja niezeby z toho mam strach ze co bude dalej ale ja mam stach tych bolesti.Ja viem ze cim viac ich vnimam tym viac to boli,ale tie neznesitelne bolesti nervov ma nici.adka
bond2001, mame rovnake problemy vidiim..ja s tou chrbticou uz 2 roky mam problem..ale rok ma uz boli kazdy den, myslim,ze mi to ani nikto neveri, ale ja sa od rana citim ako keby mi niekto chrbticu polamal na 2 krat..a tiez mam to stipkanie vo svaloch a hlavne teraz mam ruky take slabe..ja si myslim, ze aj to mi pridalo ze sa vratila mrcha, lebo lekar u ktoreho som bola s chrbticou mi povedal"viete kolko mamiciek sa mi stazuje na bolest chrbtice" no a bolo..nic..ani sa na mna nepozrel..no hrozne mala som slzy v ociach, ze kto ti ma pomoct ked nie lekar..ale nevzdavam sa idem k dalsiemu ortopedovi do ineho mesta, lebo obvodna mi povedala, ze tu uz ani nemam chodit, ze radsej za inym..
na invalidke asi nikto nie je ale da sa ist aj kvoli uzkosti do invalidneho dochodku,minule o tom rozpravali v spravach ze sa zvysil pocet ludi ktorí kvoli takymto ochoreniam isli do invalidneho dochodku.
chcela by som sa vas tu spytat ci niekto z vas je tu koli uzkosti aj na invalidke mam podobne problemy a bojim sa ze nebudem schopna chodit uz ani do prace