Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte no včera mi bolo hrozne davam si ten lik na uklud. a swansona amultivit točila sa hlava no tat dnes inak liek som nedala ten na ukludnenie dala šwans. a multak je mi dobre no viete chcela by som ten navikov. lik uplne vyčist. yo seba nejest ale naviem ako to niekto vydrží neuživat nič no tak ahojte dam si kafe slabé tak ahojte dcera ešte kašle čakam na vodu strieb už som ju objed. bože nech jej už čosi pomože ma tam bacilov stale helika strep. a krčna pov. že to ma každe dieta ale prečo mesiac skoro 2 mesiace kašle no ano sopel neni bola som aj u pani dala sirup ale nič ma echynac. ale na kašel jej pozrem sirup na prir. baze homeo nič nepom .hej bembule čo mate velké deti potradte mete školakov ako ja ale ma 7 davala som aj tea tre do nosa napište hoci čo aj med cibula štava no nič ako by tomu tam v tom hrdle bolo dobre možno aj ta voda ale isto zabere ako pisla rng je protizap....no ahojte
ahojte paulicia aj ja mam šelest zlu arytmiu a uživam na ukudnen davali napr neurol ... aj v lekarni kupiš persen mne nepomohol a anxiolan ako jedna pisala tak som kupila je drahši aĺe aj lepšie zabere aspon mne inak malo by sa konzultov. s kardiolog čo povie neviem presne čo maš diagn. je ich vela no neviem možno rng vam vic poradí ahoj
TATI,ano babka je v poho..ona tam vlastne isla lebo ju bolelo na hrudi, do ramena a bolo jej celkovo zle..ale povedali jej, ze to vsetko chrbtica..brala injekcie a infuz. a dnes ju pustili domov, uz som s nou dnes telefonovala asi pol hod, ona ma vie tiez dobre ukludnit, aj ked aj ona vie podla mna o uzkosti..pred 5 rokmi zomrel dedko a ona bola mimo asi 2 roky a stale to boli..vies ono sa to s tou uzkostou preziva vsetko inak..preto som sa o nu tak bala..ked zomrel dedko vtedy to na mna prislo najintenzivnejsie, museli ma odviest s pohrebu..inak ja mam tu chrbticu zdedenu po babke a mamke..