Úzkosť

zuzana12345

Adka aj my máme doma cez víkend poradovník na počítač našťastie syn šiel na basket a dcéra sa zase niekde chystá tak ho mám voľný a môj synko mi povedal že sa zo mňa stáva závislačka doteraz som im to vyčítala ja.Ja mám dnes celkom dobrý deň taký kľud ani ma tak nohy nebolia ale zas nechce sa mi nič robiť,ani nikde ísť.Musím ešte do večera niečo vymyslieť lebo celkom určite sa zo mňa stáva pecival.

agaven

adka zuzka tanič ideme relaxovat zlatička ak vas niečo ked vam bude lepšie napadne na ten kašel napište ahojko som rada že ste napisali držte sa ahoj

bond 2001

No ahojte baby ako sa mate?Ja sa dnes tazko dostanem k pocitacu je sobota tak chalani tlacia o sto sest vraj oddychuju.Mna boli ten chrbat vcera doobeda bolo dobre a dnes no nenormalne.Poculi ste otom ze tie bolesti moze zapricinit bludivy nerv ten sa dostane do pohybu vtedy ked je clovek velmi vystresovany apotom to trva velmi dlho kym sa upokoji.Citala som to tu na internete ,vraj chrbtica je ako hromozuvod vsetok stres sa ram uklada .Ja uz len cakam kedy vybuchnem lebo som z toho poriadne napnuta.adka

zuzana12345

tanička aj ja mám problém s dýchaním,nedokážem sa hlboko nadýchnuť len tak plytko tak sedím skúšam to dýchanie do brucha ale je to rovnaké.S toho dýchania som dosť nervózna mňa to drží tak 2-3týždne a potom je to v pohode a kdeže sú ostatní asi oddychujú po dobrom obede

tatiana26

Ahojte, ani som to nezvládla prečítať všetko, čo ste popísali... Mne sa posledné dva dni bohovsky zle dýcha, okrem toho som znova prechladnutá neskutočne, nos zapchatý a kašel, no parádička. A nie je mi akosi najlepšie, aj keď teda nehovorím, že je to nejaké hrozné. Ale dnešné aktivity veľmi zúžim a budem viac oddychovať (resp. skúsim to, lebo s tým mám vždy dosť problém :))

agaven

no ja 4 rok nefajčim lebo som začala odpadav.a prob. srdce ale manžel fajči chodi von po dome nie mame aj dceru tak to toleruje zuzka sme ti len mi čo je dufam že sa cita dobre no ved nemusia každy den pisat to je pravda ved sa ozvu ahojte

zuzana12345

ja som začala mať problémy zo žalúdkom keď som pred viac ako siedmimi rokmi prestala fajčiť po mesiaci vystúpila moja váha z 58 na 65 žrala som piate cez deviate a hoci mám 177cm pripadám si ako buchta taká neforemná a mám aj slaninu lenže sa nemôžem donútiť jesť zdravšie tým som však chcela povedať že vtedy som si kompenzovala stres cigaretou potom už len čokoládou a vtedy som začala mať neurózu.Takže fajčenie je škodlivé,už by som nikdy nezačala a možno som predišla rakovine pľúcu ale na druhej strane možno raz skončím na psychiatrii

agaven

maš pravdu aj ja chcem letak o tom presne čo jest a čo nie niečo pov.aj na gastroskop ale mne bolo zle aj z ineho lahkeho jedla ja mam časte zapal a chron gasrit. a tetaniu ale dopnok cpem papam je mi dobre len žerem a žeram bože ved neva manžel pov.aj 100kg ma bude mat rad len nech mi je dobre ahoj

zuzana12345

ahojko- práve som sa vrátila z mesta a idem rýchlo niečo ukuchtiť aj keď sa mi veľmi nechce,lebo sme doma len dve s dcérou.Vonku sme zas mali -13 už je tej zimy dosť a mohlo by sa aj otepliť,Mne je dnes celkom fajn dokonca aj chrbát menej bolí.Keď sme pri tých zažívacích problémoch ja som bola 2krát na hadici zistili mi chronickú antrálnu gastritídu silnej intenzity lieky som samozrejme nebrala pila som len čaje na ukľudnenie a prešlo to a to moje nafukovanie bude aj tým,že mám otrasnú životospávu vôbec si neviem predstaviť,že by som mala jesť len zdravé veci.To s tým nafukovaním má veľa ľudí a ja už presne viem čo mi robí zle takže sa to snažím vynechávať