Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobrý večer, vidím, že vás tu je veľa s úzkjosťou, ja ani neviem, či tu patrím, ale lekár vravel, že trpím úzkosťou, je mi stále zle, ťažko sa mi dýcha, mám bolesti na hrudi, a najviac ma bolí srdce, má tu niekt tiež problém s bolesťami srdca? lebo väčšinou tu čítam, že vám je zle od žalúdka, alebo že vás bolí chrbát
a inak ako zaberajú AD???-niesú veľmi škodlivé??????? upravil sa vám po nich stav?
moja katuška hrdlo ti nastriekaju že ti strpne a daju hadicu a pekne budeš dychat chod tam ja mala bacila zapal a ked to budeš odklad.tak budeš častej. vracat a zle aj čaj vodu všetko neni to hrozne a adka liečkaj sa tu nič nelieta len dcera ale to ma dlho manžej je ok bože mat jeho kožu 6 rok. nebol u dok raz za rok dost nadchu to je dobre ja viem ved je živit. rodin. no ja som hipoch. v rodine ale iank faj mama moja ma chape aj kamarad. tak to je faj pre mna tak ahojte
nie si sama komu je na houby, ja este mimo tohoto tu musim riesit aj plucne chlamydie co mi zistili pred mesiacom. uz 3.mesiac som s mensimi prestavkami vkuse chora, stale sa dusim, mam teplotu, boli ma hrdlo...uz ma to zacina dost brat aj psychicky, som z toho vycerpana. a samozrejme musim chodit normalne do prace, sakra aj s hnusnou chorobou.....
tak ja som sa prave okupala s tobim..a je mi mizerne, citim sa hrozne a najhorsie je, ze ma pali, stekli na prieduskach a som s toho na nervy..TATIANKA26 vidim,ze aj ty sa mas na h....ja si tiez idem zaliat coldrex..neviete nahodou co este mozem ..bratt pri AD ?mam aj bioparox atb v spreji, to mi dala lekarka pred tyzdnom, uz vtedy mi vravela,ze mam zapalene hrdlo..uff dufam,ze ma nebude to hrdlo boliet viac..lebo mam s toho husiu kozu, od kedy mi dali vonu krcne mandle..to boli ine bolestiii
juj zuzi, ten tlak vysoky :( inak v akom meste byvas? no tie nozikove story pozname.. su to vsetko blbosti, nevsimat si a prejde :) misko ako sa mas? ozvi sa
Zuzi ale zvladas to a to je dolezite a nebyt takychto ludi ako su tu na tejto stranke uz aj ja by som bola niekde na psychiatrii.Mne robili ct hlavy vraj je vsetko v poriadku aj mne bolo stale na odpadnutie a mna len chrbtica ja v nej citim ako tie nervy pracuju uz mi s toho sibe.Ale je to lepsie ako predtym len sa este neviem odhodlat na velke nakupy ist na rodicko proste je vo mne stale este ten strach.Mne sa to zacalo pred 4 mesiacmi takou zaludocnou nervozitou az mi to stahovalo zaludok a trpla mi s toho brada.To ma preslo a voslo to do chrbtice a tam to drzi ,plava podomnou podlaha sklbu ma nervy a chveje sa mi zaludok.Citim ze som to neni ja chcem byt ako volakedy ,ucim sa nevsimat si tieto veci ale strasne je to tazke .
ahojte babule, tie problemy so zaludkom a hnacky mate urcite zo stresov. ja to mavam tiez hlavne mi byva zle od zaludka na vracanie. minule sa mi do toho este aj zacala tocit hlava a myslela som ze odpadnem a z toho vsetkeho ma nakoniec chytila panika. mala som akurat rokovanie a myslela som ze sa zdvihnem a pojdem na wcko ak by som tam vobec dosla. podarilo sa mi to do konca sice vydrzat ale videli na mne aka som zelena.
Adka ja keď sa spätne vrátim do svojho života tak to mám minimálne 5rokov ale začala som to vnímať až asi pred 1,5rokom.Už pred tými piatimi rokmi som mala zvýšený tlak ale asi po 3-4mesiacoch to prešlo ale odvtedy som sa už nikdy necítila tak ako predtým.Točievala sa mi hlava zle sa mi dýchalo nedokázala som sa sústrediť,niekedy som mala pocit akoby som pozerala cez nejaký závoj.Myslela som že je to od krčnej chrbtice a tak som chodila na masáže k rôznym liečiteľom naprávali mi celý chrbát a tak to šlo dokola raz lepšie raz horšie ale stále som si myslela že je to tá chrbtica.Až v septembri 2007 ma to totálne zložilo.Niečo som robila na počítači odrazu mi prišlo hrozne zle prešiel mnou smrteľný strach že zomriem a viac si nepamätám len že som mala tlak 220/110.Manžel ma zobral do nemocnice.Poslali ma hneď na CT čo je u nás úzkoprofilové vyšetrenie lenže mi nemohli napichnúť kontrastnú látku lebo mi praskali žili tak mi CT hlavy nespravili.Od vtedy to šlo dolu vodou stále som mala strach zo smrti,tlak na prsiach,zle sa mi dýchalo,alebo som si myslela že sa zadusím.O točení hlavy ani nehovorím.Nechodila som von lebo som sa bála že odpadnem niekde vonku.Bolo to hrozné obdobie žiaden lekár mi nepovedal čo mi je.Na PN som bola 6 týždňov ale keď to bolo stále rovnaké tak som sa pýtala do roboty.Tam mi bolo lepšie keď som sa toľko nepozorovala.Vtedy som aj zistila že keď dostanem ten hrozný strach aj tlak mi hneď vyskočí.Potom ma zas chytilo to že som stála v kuchyni,držala som nožík a bála sa aby som nikomu nič nespravila a vtedy som vlastne zistila že nemôžem byť celkom kompletná.Až keď som našla túto stránku a Katuška,Tánička a Miloš mi vysvetlili že nie som sama s týmto problémom začala som na sebe trochu pracovať.Ale to búšenie srdca,točenie hlavy a zle dýchanie mám stále.
Adka tak je to veru lepsie :) potom sa aj lepsie priraduju mena a kto je kto :)) skusana - neskusana, nehovorim ze to bolo a je lahke, ale su to skusenosti a tie nas posunu dalej ;) zelam vam vsetkym prijemny vecer, oddychnite si, na to je predsa vikend :)