Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No dnes aj slnko svietilo,ale už by mohla byť jar neznášam zimu.Zimu mám rada len od 20.12-7.01. a stačí potom by som bola najradšej na Floride.Zámerne nehovorím v Španielsku,lebo tam bola tuším väčšia zima ako na Slovensku.Inák aj v PD bývala tento rok väčšia zima ako v ZA a to je už čo povedať.Ja som v ZA žila 25roko
nebolo by super keby sme sa všetci niekde zliezli?Len škoda že to je nezrealizovateľné.Sme tu poprepletaní z celého Slovenska.Katuška žije tuším v BA a Miško Adka vNR,ja bývam v PD a odkiaľ ste ostatní,pokiaľ to nieje tajomstvo
to hovorila aj moja mamina obliekaj sa poriadne.To hovorím aj ja mojej dcére a myslíš že ma poslúchne?Však sama uvidí
Ahoj Aduška,myslím že raz nám bude dobre len tam sa ešte ani jeden z nás našťastie nechystá/duchaplná myšlienka/.Vieš čo ma prekvapuje že ja keď som mala okolo 30-35 tak mne nič nebolo mňa nič nebolelo to začalo až okolo štyridsiatky
ja som chodila na masáže,do kúpeľov na bankovanie ale všetko je len dočasne.Mám dobrý pocit,že som pre seba niečo spravila ale ono sa to vráti.Dnes som fakt nemožná
tak chrbtica boli aj mna,uz sa chystam ako nahle sa zabehnem v praci k fyzioterapeutovi nech mi to odstrani lebo ta pliaga uzkost mi tam sidli.