Úzkosť

tatiana26

KATKA že snehu...tu ani chýru ani slychu...mne takéto počasie vadí kvôli tlaku, tebe nie? Ale však zvládam to, nesťažujem sa, dobre mi je :)

tatiana26

Ahojky, ale Tobi, čoby sme sa mali všetci na prd, dobre sa máme :) Síííce som si dnes dala neurol, ale som si to zas vyrobila sama...no nebudem to tu rozvádzať... S tou pamäťou to aj mne sa niekedy stane, ale v takej forme, že s niekým napr. telefonujem alebo sa rozprávam, som totálne v zápale debaty a na chvíľu prestanem vnímať a zrazu som úplne z kontextu a hovorím xi "preboha, čo ten človek hovorí? on čaká, že niečo poviem, ale čo, keď ja neviem o čom je reč...a čo by som mala povedať?" toto trvá niekoľko sekúnd, potom sa zase vrátim do deja... Včera som volala s Alexom a sa mi to stalo, akože brutááálna haluz

monik9

boze zasemusim ist k doktorke,potrebujem potvrdenie do novej prace....co ta zase na mna vymysli,iste ma zase posle k psychiatrovi,zachvilu tam budem ako doma aj za chripku ma tam posle....

katkaxxx

silvinciatko, adka, monika, nebojte my to zvladneme ;) myslim si ze najhorsie mame za sebou - ked sme este nevedeli co nam je atd - teraz to uz vieme, mame lieky/terapie/pozitivne myslenie/sport atd atd a s ich pomocou to musime zvladnut. :)

monik9

pohoda klidek tabacek,na to si vzdy spomeniem ked ma prepada uzkost ale musim povedat ze uz mam len poslednych 6 tabletiek....a potom sa uvidi....co s nami urobi jarna unava,hm.....

adka 2001

Katuska v tomto mas uplnu pravdu cim sa clovek viac pozoruje tak tim je to horsie.Ja som tiez ten tip cloveka a aj preto som teraz v takom stave v akom som teraz .

katkaxxx

je to take jednoduche :) a preto si to netreba komplikovat a odnaucit sa staremu zmyslaniu :) ja viem ze to nie je lahke, sama to uplne neviem, teda skoro vobec ale ja to raz vsetko zmenim! :))