Úzkosť

tatiana26

Ahojky, prišiel som sa pozrieť, či je aj vám posledné dni nanič...ale vidím, že aj áno :) tak ale to ma moc nepotešilo. Zato ma potešila TATI - zaujímavý životný štýl si nasadila, zrejme sa nad tým zamyslím. Ja teda pevne verím, že sa mi to znovu nevracia ako ma pani doktorka strašila, ale zase užívam neurol nejak častejšie, aj 3x do týždňa si dám, to sa mi nepáči ale ani najmenej. Včera večer som mala také čudné stavy, ale panikárila som máličko, výborne sa sa dokázala upokojiť, takže s týmto som spokojná, len akosi tie odpadávacie pocity prichádzajú častejšie... MIŠKO no vitaj, som rada :)

tati

misiak a ako sa citis?striedavo-oblacno alebo najlepsie na svete?ja uz som taka poblaznena zo vsetkych tych knih co citam,ze kazde rano sa na seba usmievam do zrkadla a hovorim si aka som uzasna,dakujem v duchu za kazde jedlo,cestou z prace a do prace si opakujem vsetky tie pozitivne 'mantry',snazim sa byt ku kazdemu dobra a nenahnevat sa za kazdu malickost....normalne si myslim,ze jedneho dna sa zobudim a bude zo mna hare krisna:-)

misiak

tak to uz neviem :D
ohladom sexu viem poradit,ale ohladom upratovania,to uz je horsie.
v tom nemam taky prehlad :D :D

tati

a je ludske aj to,ze moj spolubyvajuci prenechava vsetko upratovanie mne a on sam sa venuje studiu filozofickych diel na internete?uz ma to prestava bavit!!!!

tati

inak ja sa musim pochvalit k velkemu uspechu!vcera som spala uplne sama...popravde,zobrala som si k sebe velkeho plysoveho medveda,ale inak tu nikto nebol a ziadne prisery sa nekonali!!!!som na seba velmi hrda,lebo tento dom je v noci skutocne strasidelny:-)