Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Maťko zbytočne sa nestresuj a možno by nebolo na škodu keby si to povedal aj mamine a trošku sa o tom porozprávali.Nie je to hanba určite sa ti uľaví.Držkaj sa a verím že ti to čoskoro prejde.
Dakujem pekne skusim to.
Maťko skús magnéziu presnejšie Magnex+B6,alebo homeopatikum sedatif,je to na ukľudnenie,prípadne si kúp čajík na nervy,on sa tak skutočne volá.Skúšaj najprv takto,až by to neprechádzalo a cítil by si sa horšie,bolo by dobre navštíviť psychológa,ale si mladý dúfam že to zvládneš
Nie maturujem az o rok. Mozno to moze byt aj ze strach pred pisomkou.... Niesu na toto nejake volnopredajne lieky alebo nieco podobne??
Maťko,ani z minulosti?Môže to byť aj vyčerpanosť predpokladám že ešte asi nematuruješ,takže to ťa asi netrápi a čo strach zo školy aké máš pocity pred písomkami a podobne.Možno si to nepripúšťaš ale v podvedomí máš z toho strach
Dakujem. No ja praveze vobec neviem o tom, ze by ma nieco trapilo alebo, ze by som mal nejaky problem. :(
ahojko ako sa mate ja zatial dobre upratala som aj pradlo zlozila napapali sme sa moje zlatko malovalo aj film som pozrela pri pradle
Maťko mal si v poslednej dobe nejaké psychické vypätie,trebars v škole,alebo v rodine?Možno ťa niečo trápi už dlhšie a nevieš si s tým poradiť,dusíš to vsebe.To všetko môže byť psychika,len si dosť mladučký chlapec.Skús napísať niečo podrobnejšie možno sa ti tu pokusíme poradiť.Myslím podrobnejšie čo ťa trápi.
obry den. Mam 17 rokov a uz asi 3 den pocitujem ako keby som to nebol ja. Ako vsetko co robim bol len film na ktory sa pozeram. Je to hrozne vydrzat to cely den v skole alebo doma:( Nevie mi niekto poradit??? Dakujem velmi pekne
adka dik tu hlavu bolujem a myslim na ine a na inej teme ale nevie do kedy tam budem ahojko drž sa