Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojky syd, ano som z vychodu, a tiez som mala takeho lekara, ze dal lieky a hotovo..on nemal na to zrejme cas, ked ho zavolaju tak chodi na byt, do vaznice...zmenila som lekarku, zmenila mi lieky, porozpravali sme sa a zacala so mnou cvicit autogenny trening, teraz sa citim lepsie...ja by som tiez chcela nejaku terapiu alebo nieco ako hypnozu, ale uz som pisala,ze to tu u nas zrejme neni, ale skusim sa opytat lekarky...
milos mam lekarku v kosiciach ale mam taky pocit ze mi napise lieky a tym to pre nu konci bola som stale vesela plna elanu a energie a terz ked mam niekde ist to je des niekedy si myslim ze sa zblaznim doma je vsetko OK mam dobreho manzela deticky proste mam vsetko co potrebujem a mne je na nic NIC ma nebavi niekedy fakt neviem ako dalej chcem to zmenit ale neviem ako
tobi vcera som si len tak citala forum a mam taky pocit ze si z vychodu nemas nejakeho dobrrho terapeuta s ktorym by sa dalo porozpravat
je tu niekto kto by mi vedel poradit liecim sa 8 rokov na uzkost ale v poslednom case mam pocit ze som stale nervoznejsia a napäta niekedy neviem ako dalej asi by som potrebovala nejakeho terapeuta som z vzchodu nevie niekto kontakt na niekoho kto by vedel pomoct
a tiez sa snazim mysliet pozitivne, a zacinam sa citit lepsie, aj ked mi uz zaberaju aj ad,ale urcite sa snazim byt ina co sa tyka myslenia...
ale mozem ti napisat teraz..prave mi konciii...hi-hi
ahoojte, tiez s tebou suhlasim Milos...bola som sa pozriet aj na tej inej stranke, co napisala Zuzka, no vobec sa mi to tam napaci a vobec sa stymi ludmi nestotoznujem..maju uplne ine nazory a ine zmyslanie..a hlavne jeden ma tam totalne "dojal" ze vraj my tu len piseme miloskovi kedy mame menstruaciu...ja som ti to milosko ani raz nenapisala, ze?