Úzkosť

škorica

Práve som sa vrátila od jedného pána čo sa zaoberá meraním energie v orgánoch a liečením prípravkami Energy. Ten mi povedal, že si mám dať do poriadku obličky, že mi slabo pracujú. Nechala som tam 2100 Sk a neviem či som urobila dobre, či to nie je len biznis ale súvislosti v tele mi vysvetlil podrobne.

damaxy

takže škorica,mohla si byt dalej,ale je to chválihodné,že si to chcela zvládnut svojpomocne.Vyzerá,že treba pomoc zvonku.Kým si telo zvykne na lieky tak to chvílu trvá,ale potom sa dá.Prečo si nechcela xanax?Ak sa chceš vyhýbat liekom proti nervozite skús si dávat magne B6,to je stresový minerál,z neho budeš uvolnená možno trochu ospala,mne to dobre robí a niekedy si ho vezmem aj pred spaním.Nebol by dobrý aj psycholog? Na niektoré problémy je dobrá rada a usmernenie vhodnejšie ako papkanie liekov,lenže príde aj také štádium,kedy to bez nich nejde.To už musíš posúdit sama.Ber to ako normálnu chorobu,lebo myslím si,že ludia sa zbytočne vdaka predsudkom bránia psychiatrom.Potom bojujú tajne a nakoniec zakotvia na psychiatrii a liečba trvá omnoho dlhšie.

škorica

Tak a som tam, kde som nechcela byť v útorok po vyčerpávajúcej noci cez ktorú som zase nespala ani 5 min som sa rozhodla ísť predsa k tej psychyatričke u ktorej som bola 12.5.06, ale lieky som nevybrala, lebo som to chcela zvládnuť sama so Sedativom PC. Cez deŃ bývalo celkom fajn, ale keď sa dostavila nespavosť, tak to som už fakt vyčerpaná. Dala mi lieky Paretin a Atarax. Je mi od nich zle od žalúdka, ale lekárka povedala, že mám vydržať a potom bude dobre. Užíval to niekto?

damaxy

v dome je to stokrat lepsie,hoci v bytovke som mala dobre susedy aj kam z detstva po tej stránke to bolo lepsie,s monadou nemam skusenosti,ale chod pomoze ti to, dolezite je zmenit prostredie,stretnes novych ludi to ta inspiruje a posilni

damaxy

ja som tiez bola panelakova od malicka,v dome byvam kratko ale aj s manzelovou matkou.Je to dobrý clovek ,pomoze ale mam tajy pocit ako ked idu na rande 2 kamaratky, rozumeju si ale jedna je navyse.to ma momentalne trapi.a ta hrca v krku,chod si dat skontrolovat aj sz,budes pokojnejsia,ale moze to byt aj psychicke.ja som mala aj panicku poruchu,co je vyl.ochorenie a takto mi zacinali zachvaty,hrca v krku,nemozes sa nadýchnut,srdce zacne prudko bit a ku koncu pocit ze ti asi preskoci v hlave.tak sa nezlakni a stýmto bez za psychiatrom.skus si dat spravit aj stresove mineraly,magne,draslik,v akom su stave pri strese a vypati sa rychlo vyplavuju spolu so serotoninom a poto sa rutis.ale to je zlý scenar,zachovaj si pokoj,ako to skusam aj ja a bojuj si tu svoju bitku

škorica

Čau Damaxy ja bývam v paneláku a myslím si, že keby sme mali dom tak by som mala viac práce a nemala by som čas na premýšľanie. Čo ty na to ? Bola som u homeopatičky dala mi homeopatické lieky Sedatif PC, PHosporus. cítim sa teraz lepšie, ale pre istotu mi navrhla vyšetriť štítnu žľazu. Mávam blbý pocit v krku. Inak rozmýšľam nad pobytom s Monadou. Poznáš to? Dík za každý príspevok aj ostatným pisateľom.

damaxy

sme dve ja som tiez sama doma manzel ma svoju milovanu pracu,deti sport skola hudba, ja mam psa dom,zahradu a samozrejme celu domacnost,a tiez mam obdobia,momentalne vcera a dnes ked som podrazdena.okrem toho bývame s manzelovou matkou.mozno sme si v mnohom velmi podobne.niekedy mam dni ze by som od nich najradsej odisla.ale nemam kam.potom to vzdy prejde.neberiem na to ziadne lieky,leda tak magnezium obcas polovicku xanaxu0,25mg,ale to uz ma musi nieco velmi vytocit.moja psychika je tiez na hrote ihly ale mam za sebou aj horsie a to mi vzdy doda silu.chapem ta.a ked toho mam uz ozaj dost zbalim sa a idem ku pribuznym a chystam sa aj teraz k nim vypadnut.

evilbunny

no so psychickymi poruchami sa moc nevyznam ale podla mna ked sa doma sama bojis tak si zaobstaraj rybycky abo deke ine domace zvieratko aby si sa nemusela citit sama.
zamkni byt ak sa bojis nebezpecenstva z vonka. a neboj...!

zuzca

Mozno by sa ti ulavilo, keby si sa naucila dychove cvicenia, pripadne nekaju formu meditacie....je to velmi ukludnujuce....cloveka to velmi skludni a doda psychickej pohody :-)