Úzkosť

damaxy

kedže je víkend a aj čas na upratovanie a oddychovanitak to využime a urobme si poriadok aj v myšlienkach vymenme zbytočné,spálme chmúrne oprášme príjemné a vyleštime radostné zážitky zo svojho života.A slnko v duši sviet, prajem pekný den

damaxy

Zitta,ozaj trvá roky,kým nám dojde,rozdiel medzi pomocou a zneužívaním.Mne sa otvorili oči pri PP.Ja som vdačná tejto chorobe,že mi otvorila novú životnú cestu,aj tu som našla kladné stránky z toho nepríjemného čo ma stretlo.Zivot nás niekde zastaví a čaká kadial sa pohneme.Po ceste nachádzame všeličo a je len na nás čo zdvihneme,múdrost,nenávist,závist,zlobu,krásu,prac ovitost

zitta

Ahoj damaxy,
Máš perfektný postoj k životu, si plná energie, a ešte si aj rozdávaš nám všetkým,ktorý potrebujeme pomoc.
Srdečná vďaka!
Súhlasím s tvojimi názormi,len povedať nie je veľmi ťažké. Ja som na to ozaj potrebovala celé roky. Mňa každý pozná tak,že ku mňe môže prísť aj o polnoci,určitre neodmietnem keď potrebuje pomoc. (Už sa stalo)
Ale zároveň som prišla aj na to, že keď ja potrebujem pomoc,tak už nemôžem sa spoliehať na niektorých "kamarátov".
Naozaj som potrebovala roky aby som veďela rozpoznať pravých kamarátov od tých iných. Mám tvrdé a bolestivé skúsenosti zo života. Toho pravého kamaráta poznáme len vtedy keď pri nás stojí aj v tých ťažšých chvílkach.

damaxy

Najlepšie by bolo,dcérku poslat k starým rodičom ,alebo k sestre bratovi,požiadat o pomoc,prípadne poprosit manžela,aby to poriešil.Všetky povinnosti manželky,matky tiež presunút na iné plecia.Skús skonkretizovat na akú dobu by si to potrebovala.Ziadaj o pomoc hyla,ved to všetko čo máš na svojich pleciach a pri tvojom rozpoložení je na teba vela.Niečo musí ustúpit a vidím,že škola to nie je.Takže niečomu dáš prednost a myslím si,že aj ty si pomáhala,tak nech teraz pomôžu tebe.Frontin si daj ked sa nebudeš vediet upokojit a zaspat tú polku skús len podla potreby.

hyla

damaxy ja som z toho vsetkeho uz chora.ten moj mozog je hrozne zamrznuty a ja sa musim vela ucit.pamat mi vobec nepracuje a som z toho na nervy ak to pojde takto dalej tak to nespravim.vravia mi oddychni si uvolni sa, ale nevidia ze sa to budem musiet naucit a neviem kedy.pri dietati sa nemozem zavriet na sest hodin a ucit sa ako moje kolegyne.inaksie ine lieky neberiem ani hormonalne.ale mam frontin.mamsi dat polku vecer?

damaxy

Hyla neberieš nejaké hormonálne lieky alebo lieky na štítnu žlazu,všetko si pospomínaj a povadz,jedno ti nezapasovalo,nájde sa druhé.Ozvi sa,ale, ved ja viem, že sa ozveš

damaxy

milé moje ,všetky ako zistujem rozoznáme dobro od zla.Len ako so zlom bojovat?To sa nám treba naučit.Pretože slušnost hovorí host do domu boh do domu,ale návšteva,ktorá chodí s úmyslami ako ste uviedli,môže to byt boh do domu?Určite nie.Záleží nám aby takí ludia k nám prichádzali?nie.Chceme mat takých ludí za priatelov ?Nie.Takže sa nám treba naučit povedat nie a urobit nie.Uvedomit si,že tým slovom robíme pre seba a aj svoju rodinu dobrý skutok.A prečo tie bolesti hlavy,pretože slova sa zhmotnia a dajú veciam, ludom, stavom, vlastnost.Povačšine zlú.Ja som to už párkrát aj písala,napíšem to opat,ako treba dávat pozor čo aj z našich úst vychádza a do našich uší prichádza.Niekto povie,ty sa kamarátiš s tou šibnutou ?Okamžite aj ty jej dáš tú vlastnost a budeš rozmýšlat či sa s nou ešte porozprávaš.Ked poviem,tá kradne,okamžite si v jej spoločnosti dáš pozor na svoje veci.No niekto povie,to nie je tá,tá sa na nu len podobá.Nastane úlava.Takže dievčatá pozor aj na slová.Ja sa stále snažím hovorit bez záporov,je to nekonfliktné.Ked sa niekto stažuje odídem od neho preč.Ja to nevyriešim a chránim si svoje duševné zdravie,nejma ked je to chronický stažovač.Mám právo si vyberat čo chcem a čo nechcem počut.Ked ta posadím vedla človeka čo sa zalúbil a vedla človeka čo nadáva,aj vaše nálady začnú reagovat.Počas duševných problémov sa treba tomu vyhýbat ked sa nedá neriešme máme svoje čo treba spravovat.Napíšem vám zážitok moja svokra ma takto vyprevádzala z domu,ukáž či si sa pekne obliekla,nič si si nezabudla a topánky ta netlačia? Ten koláč aby ti nespadol.No mala som asi 100 metrov po nálade.Mohla mi povedat vela štastia a stačilo by normálne som kontrolovala či ma topánky,ktoré nosím dva roky naozaj netlačia,takže tak.

ina

Čaute baby, ja sa už balim ale neda mi semešte nakuknuť.Takže dakujemza nazory a ešte sa chcem spýtať alternatívy a nevadí ked beriem ten coronal ak si dam kynedril ?Chcela som ešte pre zitku, neviem či si sledovala moj pribeh ako som sa k tomuto všetkému dopracovala, ak nie tak len v kratkosti:Moja sestra dostala rakovinu, moj manžel ležal v nemocnicidlho s nadorom na pankreasi amatka dostala infarkt a na to mna zobrali na onkologiu.A okrem toho ešte neake problemy s drťmi zdravotneho razu.Ja nie som veriaca alebo nebola som , takže sa neviem ani modliť ale vtedy som sa modlila ako som vedela a BOH ma vyslyšal a dakovala som ako som vedela, všetko sa na dobro obratilo relativne.Som si ista, že existuje niečo medzi nebom a zemou.Ale chcela som ti povedať, že vtedy mi jedna liečiteľka povedala, že mame niekoho pri sebe kto na nas velmi zle vplýva a my mame zlý postoj k tym veciam, nechcem sa velmi rozpisovať lebo je to fakt na dlho ale mala velku pravdu a bola by si prekvapena ako veci skončili ale to čo si ty opisovala verim, že je čista pravda.Ved už len pozitivny postoj voči sebea laska dokažu neuveritelne divy a zazraky .

Jarka77

Ahojte baby aj ja si myslim ze je nieco medzi nebom a zemou. Damaxy nie a nie sa dost na svoj mail tak to skusim neskor z domu dnes mam saleny den v praci ale zvladam to :-)). Vcera na mna jeden krical ale v pohode dnes sme podebatovali vyriesilo sa to a odchadzal kludny. Ludia ktori su rozculeni tiez nam kradnu nasu dobru energiu ale nevadi dobijem si ju a bude dobre :-). Majte sa zatial krasne. A hlavne klud ziadne stresy. damaxy malicka je urcite uz velmi zlatunka takze si urcite velmi stastna. Ja sa ti este pokusim dnes alebo zajtra napisat mail.