Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

dievčatá,ale ja sa aj tak teším na modu,z Ameriky,tam má každý čo niečo znamená svojho psychoanalytika,my sme v podstate priekopníčky,my to už máme odskúšané a neskrývame sa s tým doma,ale ideme ako pravé dámy dat si poradit k odborníkom.Určite každá z nás chodí ku kaderníčke,na kozmetiku cvičit plávat,masáž,teda rozvíjat fyzickú krásu a zlepšit sa v jednaní s ludmi,vediet si poradit s problémami,zvládat stresové situácie na to chodíme k psychoanalytikom.Tak a nech nás niekto presviedča,že to nerobíme pre zdravie.

damaxy

rozdiel medzi zdravými a vyliečeným je ten,že vyliečený sa teší zo zdravia a úprimne to povie a čaká skor,že mu niekto zagratuluje,no a niektorý zdravý sa teší,že sa dozvedel niečo ,čo môže vytárat ako senzáciu.Takže Barunka máš ten správny prístup,len ludia okolo teba nedozreli,čo je na ich škodu

damaxy

skorica preto ti je tam dobre,lebo je to pre teba zmena.Zmena prostredia,zmena ludí ,nedá sa ti tam ostat dlhšie?

barunka

hyla ja beriem citalec už tretí mesiac a zabral mi poriadne asi po týždni.Nebadám žiadne vedľajšie účinky,žiadne priberanie ani únavu atď.Podľa lekárky by tento liek mal zabrániť opakovaniu sa,tým najhorším stavom aké nás postihujú.Tak jej slepo verím.maj sa

hyla

jarka.ja som chcela len tolko.na kamosky sa mozes vykaslat ked ti nerozumeju ale na vlastnu rodinu ked ti nerozumie tak nie.ja o tom doma nehovorim lebo by s ami tiez smiali.tak aspom na tomto fore pisem lebo mi to pomaha.vsetci cakaju ze zvladnem statnice lavou zadnou a ja pritom sa nemozem ucit a september je tu co nevidiet.tak sa vsetci opatrujte.

hyla

ahoj damaxy.tak som si bola zmenit lieky a dala mi citalec.tak som dnes zobrala stvrtku.po troch dnoch mam zobrat polku a potom uvidim ci mam vedlajsie ucinky.no ale opisem ti ako som cestovala autobusom.prehovorila som mamu aby sla so mnou.este mam osemrocneho brata .ten ma celou cestou drzal za ruku a povedal mi ze ked som zvladla vysoku tak zvladnem aj autobus, a celou cestou mi hovoril nezmysly.tak som to prezila.mama si mysli ze som vycerpana a mam sa premahat.skoro sa mi vysmiala.tak som mala o zabavu postarane.dufam ze nove lieky zaberu a bude to lepsie.vsetkych vas pozdravujem.

zitta

Dievčatá,ahojte,
Ja Vám len radím,že nehovorte o svojich trápeniach pred nikým,koho dobre nepoznáte. Môžete pochodiť ako barónka.
Kto nemá žiadne problémy,ten nikdy nepochopí aké je mať psychické potiaže.
Ja som chodila ujkovi,ktorého som opatrovala si dať predpísať lieky na psychiatriu. No v ambulancii mi nebolo všetko jedno. Kopa ľudí,jeden slyntal,druhý sa hojdal,tretí nadával atď. Keď sa povie psychiatria, väčšina si predstavuje mentálne postihnutie.
Ťažko vysvetliť, že aj "normálny" môžu mať ťažké obdobia,a potrebujú pomoc.

charlie

Berunka,takýchto "kamarátok" po svete behá mnoho. škoda, že na to prídeme vtedy, keď to najmenej čakáme.mámniekoľko takýchto "kamarátok",ktoré ma podrazili, keď som im najviac dôverovala,ale taký je už život.

škorica

Barunka, je mi to ľúto,ale z hlúpych ľudí si nerob vrásky. Každému sa raz všetko vráti či už v dobrom alebo zlom.

barunka

Myslím,že aj moja skúsenosť sem zapadne.Nedávno som bola na káve so starou kamarátkou,s ktorou som sa nevidela 2 roky.Pokecali sme si,bola sranda.Povedala mi,že som sa veľmi zmenila.Kto s PP sa nezmenil.Najprv som nechcela vyťahovať moje zdr.problémy,no nakoniec som jej všetko povedala.Predvčerom som stretla moju známu-terajšiu kolegyňu kamarátky.Kamatátka jej do detailov opisovala ako bola na káve s jednou šibnutou známou.Roztárala všetko vrátane mojich návštev na psychiatriu.Že žijem v malom mestečku a všetci to o mne vedia mi tak nevadi ako to,že som jej verila a mala ju rada ako kamošku.Ešte teraz mi je do plaču.