Úzkosť

zitta

Ahojte!
Prajem Vám pekný deň!
Veľa som sa od Vás naučila,ďakujem Vám za podporu.
Predstavte si,dnes som celý deň bola na nákupoch s mamou,ona si dopľňala zásoby,a ja som jej pomáhala.Ráno veľmi som sa bála že ako budem zvládať,ale pekne sa to darilo. Pochodili sme tri hypermarkety,a ja som stále myslela na to,že sa mi nič nemôže stať,a vydržím to. Kontrolovala som dýchanie,perfektne to zaberá.
Teraz sa cítim dobre,a mám pocit že to tak aj zostane.
Jarka,fajn že nesedíš doma,a chodíš medzi ľudmi. Pomáha to pri takej chorobe.
Všetkých Vás pozdravujem,držte sa!

damaxy

Dievčatá ja si beriem zo života iných to čo sa mi páči a je zdravé.Ja si myslím,že všade žijú ludia,čo si pomáhajú a závidia.Dôležité je zaujat správny pohlad na vec,vediet to prijat bez ujmy na vlastnom zdraví.Inak vždy ta najlepšie pochopí ten kto to zažil na vlastnej koži.Prajem vám pekný den.

damaxy

Jarka jeden mi prišiel,včera,dakujem,ale si napísala,že ešte dopíšeš,tak som zatial neodpisovala.Inak,ti to ide dobre,len dodržiavat odpočinok a menit hlavu názorovo,ved ty vieš kde je poriadok sa lahšie orientuje.

Jarka77

Ahoj damaxy nevie ci ti uz konecne prisiel mail ale dufajme ze ano :-) citim sa v pohode uz nesedim doma zatvorena chodim k sestre detom s kamoskami a tak. Dakujem ti za pomoc. Za vsetky rady a tak. Mala lil sa ma ako? Taka som rada ze mi je lepsie.

Jarka77

barunka nemozem k tomu nic povedat len ze je krava, toto sa nerobi vies nikdy nemoze nikto povedat ze jemu sa to nestane aj ked to nikomu neprajem a je to od nej viac nez hnusne co urobila.Nevadi zvladnes to mas tu nas a my ta mame radi a vieme ta pochopit. Nestoji ona za tvoje slzy ani trapenie. My vieme o com je PP. Neboj barunka zvladneme to spolu.Jarka

Jarka77

škorica zittka dakujem vam. Uvidite bude lepsie ja som to stastie tiez pocitovala az neskor. Citim sa fakt v pohode dnes som trosku unavena vcera som cistila uhorky na zavaranie :-) pritom som mala stavy predtym ze nic nezvladnem ale povedala som tak to nie moja hlava nezvitazi nad mojim srdcom:-). A je mi lepsie i mna niekedy este trosku tlaci v krku to by som klamala keby nie ale robim tie dychacie cvicenia a zabera a samozrejme stale som na liekoch ale nepocitujem nic ziadne vedlajsie ucinky predtym o 21 hod som odpadla od unavy vkuse som spala zo zaciatku ale teraz uz nie.Myslim ze urcitym sposobom s tym budeme stale bojovat ale stale budeme na tom lepsie nesmieme sa bat ze sa to vrati je to v hlave ako damaxy mi stale hovori a ja si to tiez hovorim. Zittka jasne ze moze byt aj z toho ze sa kopia problemy musis to trosku inac asi brat ale je cas postupne sa k tomu postavis inac musis si hlavne povedat ze vyhras nad svojou hlavou a verit tomu teda uverit tom ja ti budem drzat palce. Skorica aj ja byvam v meste cez vikend som bola tiez na dedine a bolo super tam je to myslim pre nas ovela lepsie taky klud pohoda aj ja sa tam citim ovela lepsie.Maciatka zajaciky a tak. Strasne rada sa teraz hram so svojim synovcom ma 2 roky je krasny chlapec naucila som ho : kolo kolo mlynske taky je rozkosny este sa aj pokloni a zatlieska si mali by ste ho vidiet moze clovek pri nom nebyt stastny? Nemoze, je to moje slniecko ktore ked ma zbada hned ma obijme vybozka a blazni sa so mnou. Velmi sa mame radi a poviem vam baby ked vyrastie bude mat co sestra robit odhanat dievcata ma dvoch chalanov ale uz teraz su to ozaj krasny chalani jeden ma 2 a druhy 7 podobaju sa skoro ako vajce vajcu a to nehovorim preto ze su moji synovcovia. Su blondaci sneda plet a su zlatucki.

zitta

Ahoj Zlatka,dostala si mail?
Damaxy,máš pravdu,v amerike je to bežné. Ale pozri sa na ich štýl života..Oni tak strašne žijú pre seba, nemajú ozajstných kamarátov,a tak si nevedia svoje problémy vyrozprávať.
Preto vyhladávajú psychológov,len aby si mohli niekomu posťažovať,a porozprávať o svojich problémach.
Podľa mňa to tak troška prehnajú, ale nevidím na tom nič zle.
U nás celokom inak fungujú rodiny, máme svoje tradície, a keď máme problém,tak si pomáhame aj navzájom:)))