Úzkosť

Sellena

Ahoj kacka, pises ze trpis tetaniou. Tiez mi diagnostikovali tetaniu pred 20-timi rokmi po nehode, kedy doslo k poskodeniu mozgu.Vyustilo to az do stavu, kedy nezaberali ani lieky a pri zachvate doslo ku kolizii a bolo potrebne ozivovanie. Kacka, nepisem ti to preto, aby som ta vystrasila, ale preto, aby si nezufala. teraz, po 20-tich rokoch mozem prehlasit ze som v pohode, som stastna ze zijem ze vidim ludi ktori sa vedia usmievat som vdacna za kazdu malickost v mojom zivote za kazde rano kedy sa mozem prebudit. Zachvat som uz nemala asi 3 roky, nepocitujem ani stavy uzkosti ani problemy s dychanim, dokonca uz nemam v kabelke ani prvu pomoc ,,igelitovy saklik\\\\\\\".Blahod arne na mna zacalo posobit vyrovnanie sa so svojim stavom. Precitaj si zopar prispevkov a budes rada ze zijes. Zopar rad by som mala ako si pomoct aj bez Kaspirovskeho. Je to iba iba v tvojich rukach.Pokojom a vnutornym stastim VYHRAS boj. Ver mi

damaxy

Zitta moja suseda si znížila cholesterol mala 13 jedla olivy a pila olivový olej,ja neviem či to bolo z toho,ale ona tvrdí ,že jej to pomohlo,to sa celkom dá,na ranajky namáčat chlebík do oleja ako to robia južania a namiesto cukríčka alebo len tak medzi zobkat olivy zelené.Inak som čítala ,že cholesterol sa výskum robil len na mužoch takže v podstate sa všetci prisposobujeme mužskému cholesterolu.Možno by ženy mali iné hodnoty,ked aj tuku máme viac a náš organizmus je iný ako mužský.Tak.

zitta

Alternatíva,klobúk dole:))
Si dobrým odborníkom,ďakujeme Ti za dobré rady!!
Zlatka,mail som poslala,asi máš pravdu,ak by som mala tie výsledky naozaj veľmi zle,tak by ma objednala skôr.Síce u nej je to dobrý termín,lebo obyčajne objednáva ľudí na kontrolu o rok!
Nepoznáte prírodný liek na cholesterol?
Čaje totiž neznášam,je mi z nich na vracanie. Som počula že Yukka pekne vyčisťuje organizmus. Je to pravda?
Dávno som to kupovala ale na boleriózu.
Barunka ozvi sa,čo je s Tebou? Ak Ti je veľmi zle,choď za doktorom. Napíš nám aké máš ťažkosti,len tak vieme poradiť. A už sme z toha prežili až až,že dievčatá? Kazdá máme svoje trápenie. Musíš na to myslieť,že je to len prechodné,už bude lepšie.
Pozdravujem vás všetkých:)))

Alternativa

Ahoj Zlatka, takze katecholaminy :o)
Svedci to o odbornosti neurologa, dnes su najefektivnejsie tandemy v liecbe lekar + chemik. Ale na druhej strane Ti vlastne nedal dostatocnu informaciu kde, ako, preco.
1. Tuto analyzu vykonava oddelenie klinickej biochemie, cize bezny klinicky labak. Kedze analyza vyzaduje kvalitnu pristrojovu techniku /chromatografia/, nemusia ju robit vsetky labaky
2. Odber a/moc - 24 hod. zber do specialnej nadobky s kyselinou chlorovodikovou. Nemala by si pit kofein v ziadnej forme, nemal by byt clovek na liekovej terapii
b/plazma, cize z odberu krvi
c/miecha, v ziadnom pripade si nedaj
3. Co su katecholaminy? - produkuje ich dren nadoblicky ako tzv. stresove hormony. Patri sem z najznamejsich dopamin, noradrenalin, adrenalin /po novom epinefrin/. Su to neurotransmitery dolezite pre zakladne fyziologicke procesy, reguluju zivotne dolezite systemy. Su sprostredkovatelmi stresovej odpovede, su potrebne na prekonanie zatazovych situacii. Urcite zmeny pri ich vzniku, vylucovani a posobeni prispievaju k "spusteniu" niektorych chorob - neurologickych, endokrinnych, kardiovaskularnych, psychickych.

damaxy

Zlatka ty ma normalne ohuruješ a asi aj tých lekárov.Skús sa spýtat alternatívy ona je do chémie a možno aj bio, ti hádam poradí.A ja si tiež myslím,že stresy a nervy je to najhoršie pre zdravie.pozdravujem všetkých

damaxy

zitta,chod si chod,tam v čakárnach stretneš kopec milých aj nervoznych ludí povačšine mužov,na pobavenie výborný nápad.To tak trochu humorne.Ale ja veru ked čakám tolko ludí spoznám podebatujem,takže to je tá dobrá stránka a verme,že ti nič nenájdu.Vieš oni sú tiež bezradní a tak posielajú...Nakoniec ta samú napadne,čo asi by to mohlo byt.Ja som tiež po tolkých vyšetreniach nakoniec sama išla na psych.A tam mi pomohli aj ked alergo a Lubochna mi ostali.Ale ja ked tam idem mám výlet a prečítam si v klude nejakú čast knihy a to isté na alergo.Takže nezabúdat všade nájst niečo príjemné.