Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj kacka, pises ze trpis tetaniou. Tiez mi diagnostikovali tetaniu pred 20-timi rokmi po nehode, kedy doslo k poskodeniu mozgu.Vyustilo to az do stavu, kedy nezaberali ani lieky a pri zachvate doslo ku kolizii a bolo potrebne ozivovanie. Kacka, nepisem ti to preto, aby som ta vystrasila, ale preto, aby si nezufala. teraz, po 20-tich rokoch mozem prehlasit ze som v pohode, som stastna ze zijem ze vidim ludi ktori sa vedia usmievat som vdacna za kazdu malickost v mojom zivote za kazde rano kedy sa mozem prebudit. Zachvat som uz nemala asi 3 roky, nepocitujem ani stavy uzkosti ani problemy s dychanim, dokonca uz nemam v kabelke ani prvu pomoc ,,igelitovy saklik\\\\\\\".Blahod arne na mna zacalo posobit vyrovnanie sa so svojim stavom. Precitaj si zopar prispevkov a budes rada ze zijes. Zopar rad by som mala ako si pomoct aj bez Kaspirovskeho. Je to iba iba v tvojich rukach.Pokojom a vnutornym stastim VYHRAS boj. Ver mi
Barunka,už to prešlo? Kde si?Pekný den ti prajem.
píšem ked sa ponáhlam ako madar,ale tatuško bol madarskej národnosti tak môžem.
Zitta moja suseda si znížila cholesterol mala 13 jedla olivy a pila olivový olej,ja neviem či to bolo z toho,ale ona tvrdí ,že jej to pomohlo,to sa celkom dá,na ranajky namáčat chlebík do oleja ako to robia južania a namiesto cukríčka alebo len tak medzi zobkat olivy zelené.Inak som čítala ,že cholesterol sa výskum robil len na mužoch takže v podstate sa všetci prisposobujeme mužskému cholesterolu.Možno by ženy mali iné hodnoty,ked aj tuku máme viac a náš organizmus je iný ako mužský.Tak.
Alternatíva,klobúk dole:))
Si dobrým odborníkom,ďakujeme Ti za dobré rady!!
Zlatka,mail som poslala,asi máš pravdu,ak by som mala tie výsledky naozaj veľmi zle,tak by ma objednala skôr.Síce u nej je to dobrý termín,lebo obyčajne objednáva ľudí na kontrolu o rok!
Nepoznáte prírodný liek na cholesterol?
Čaje totiž neznášam,je mi z nich na vracanie. Som počula že Yukka pekne vyčisťuje organizmus. Je to pravda?
Dávno som to kupovala ale na boleriózu.
Barunka ozvi sa,čo je s Tebou? Ak Ti je veľmi zle,choď za doktorom. Napíš nám aké máš ťažkosti,len tak vieme poradiť. A už sme z toha prežili až až,že dievčatá? Kazdá máme svoje trápenie. Musíš na to myslieť,že je to len prechodné,už bude lepšie.
Pozdravujem vás všetkých:)))
Barunka z čoho ti je zle z liekov alebo na duši?
baby kde ste? je mi hrozne zle!!!!!!!!
Ahoj Zlatka, takze katecholaminy :o)
Svedci to o odbornosti neurologa, dnes su najefektivnejsie tandemy v liecbe lekar + chemik. Ale na druhej strane Ti vlastne nedal dostatocnu informaciu kde, ako, preco.
1. Tuto analyzu vykonava oddelenie klinickej biochemie, cize bezny klinicky labak. Kedze analyza vyzaduje kvalitnu pristrojovu techniku /chromatografia/, nemusia ju robit vsetky labaky
2. Odber a/moc - 24 hod. zber do specialnej nadobky s kyselinou chlorovodikovou. Nemala by si pit kofein v ziadnej forme, nemal by byt clovek na liekovej terapii
b/plazma, cize z odberu krvi
c/miecha, v ziadnom pripade si nedaj
3. Co su katecholaminy? - produkuje ich dren nadoblicky ako tzv. stresove hormony. Patri sem z najznamejsich dopamin, noradrenalin, adrenalin /po novom epinefrin/. Su to neurotransmitery dolezite pre zakladne fyziologicke procesy, reguluju zivotne dolezite systemy. Su sprostredkovatelmi stresovej odpovede, su potrebne na prekonanie zatazovych situacii. Urcite zmeny pri ich vzniku, vylucovani a posobeni prispievaju k "spusteniu" niektorych chorob - neurologickych, endokrinnych, kardiovaskularnych, psychickych.
Zlatka ty ma normalne ohuruješ a asi aj tých lekárov.Skús sa spýtat alternatívy ona je do chémie a možno aj bio, ti hádam poradí.A ja si tiež myslím,že stresy a nervy je to najhoršie pre zdravie.pozdravujem všetkých
zitta,chod si chod,tam v čakárnach stretneš kopec milých aj nervoznych ludí povačšine mužov,na pobavenie výborný nápad.To tak trochu humorne.Ale ja veru ked čakám tolko ludí spoznám podebatujem,takže to je tá dobrá stránka a verme,že ti nič nenájdu.Vieš oni sú tiež bezradní a tak posielajú...Nakoniec ta samú napadne,čo asi by to mohlo byt.Ja som tiež po tolkých vyšetreniach nakoniec sama išla na psych.A tam mi pomohli aj ked alergo a Lubochna mi ostali.Ale ja ked tam idem mám výlet a prečítam si v klude nejakú čast knihy a to isté na alergo.Takže nezabúdat všade nájst niečo príjemné.