Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
U nás sa počasie zmenilo už včera, skoro celý deň pršalo, dnes je zima. Ja konkrétne žiadnu derealizáciu a nič podobné nemám, ale som taká depresívna, nič sa mi nechce, roboty by bolo dosť, len sa neviem prinútiť niečo robiť. Prajem všetkým pekný večer.
ahojte vsetci
aj ja som prekvapena ,ze nikto nic
ja dnes najhorsi den za posledne dni,bolo mi celkom fajn a dnes ked sa zmenilo pocasie katasstrofa,dufam,zeje to iba pocasim,ked som sa presla po vonku s mojimi hafkacmi zrazu mi prislo tak zle aj derealizacia aj depersonalizacia a strach zo zosalenia vsetko naraz,bolest hlavy,myslela som ze ma porazi.fukal dost silny vietor ,
takze ake mate poznatky vovolava to aj zle pocasie???
ako sa inak mate vy??
Ahojte, nikto nič nepíše a to už štyri dni, nechce sa mi veriť, ibaže by vám bolo všetkým dobre, tak to by bolo najlepšie... Tak sa držte, zdravím všetkých.
Tatianka moja ja ani sama neviem ako to preslo ,proste preslo.Nemala som ani kuska na svojom tele kde by ma to nebolelo ,nesklbalo, trpela som ako pes.Vzdy som to citila inde preslo mi to po celom tele dokonca som mala aj neznesitelne palenie v ustach a ked som to dokt. hovorila urcite si myslela ze som uz fakt neni normalna.Urcite som sa toho celkom nezbavila ,ale uz to nie je uzkost teraz uz je to len strach ze ci sa mi to uz nevrati a strach z toho ako to na mna ide ,ale zvladnem to musim !Vies ja som z touto mrchou uz pred 5-mi rokmy bojovala .Mordovalo ma to asi rok aj pol a preslo to .Vracia sa to lebo zijem v strese akto nie vtomto svete ze?Neviem ako to preslo ale poviem ti velmi mi pomohla aj moja zlata susedka ktora ma taha do vsetkeho a nemam cas rozmyslat aeste som si fajnovo ""zaoblila nervy ,,pribrala som .No horor ,ale kaslem na kila predtym som bola akurat a na jedlo som sa ani pozriet nemohla.Tak ze som rada ze mi chuti.Tanicka moja mne raz povedal jeden dotor vraj ludia co si prezili peklo menom uzkost su ako pacienti prebudeni po kome.Vsetko sa musia znova ucit ,znova skusat chodit von ,znova padnout do kolektivu proste znovu sa ucit zit.A nakoniec sa to kazdemu podatri len to chce cas niekomu skor niekomu neskor ,ale kazdy sa z toho dostane.Tak ze asi tak.Dakujem ti Tanicka za to ze mi prajes ja ti to tiez prajem si jeden vzacny clovek a prajem to kazdemu lebo je to utrpenie ktore ani bars komu nemozes povedat ,kto to neprezil nepochopi.Tak sa majte a verte mi bude dobre musime verit ved co nam asi aj zostava ze!!!!!
Sunnie zvládam, niekedy horšie, niekedy menej dobre, niekedy je to fajn. Ale naďalej riešim svoj stav, nevzdávam sa a nestojím na mieste, tak určite to pôjde. Ja mám tú derealizáciu tak asi pol dňa každý deň a podobne...niekedy vôbec, ale v tieto týždne posledné...
áno Silvi, to je derealizácia, že ti svet pripadá neskutočný a máš pocit akoby bol v hmle alebo za záclonou a podobné pocity...
tani dakujem. a ty zvladas v praci v tomto stave?
hej suvisi to s chorobou. mne sa tiez niekedy zahmli pred ocami a toci sa mi do toho hlava. len zastanem, predycham sa, dobre je pozerat na 1 pevny bod a za chvilu vam to prejde. teda aspon ja som to nemala nikdy viac ako 5min.
tatiana to si akoze myslela ze pri derealizacii je ta clona pred ocami? ked derealizacia nie je clovek vidi dobre?
Ahojte, no mne je dnes zas od rána radosť žiť...ledva som zvládla prechádzku so psom, tak sa mi hlava točí, že až...a bolí ma a unavená som ako štyri kone...a to je ešte len ráno, pekne.
Inari to je derealizácia tá clona pred očami.
Adka ale si nám nepovedala, že čo ti to zlepšilo? Čo si spravila, že ti je lepšie? Inak sa z toho veľmi teším a prajem ti to
sory za chyby a este raz drzte sa a nedajte sa .