Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale to asi patrilo mimke :) som pochopil..
theoleander.. to patrilo mne? ak hej... tak som dve noci skoro nespal a zajtra idem do roboty na dlhu sichtu.. tak sa bojim, ako budem fungovat, ked nebudem spat ani dnes..
nikto ma nevyrusuje to je pravda...moje blbe myslienky ma vyrusuju...
ved nikto a nic ta nevyrusuje, tak si zapni telku
nechapem ked si sama doma co ti vadi ved si si sebe panom k nikomu sa nemusis prisposobovat, venuj sa svojim konickom.
ked si sama doma
ja uz by som sa netrapil...keby som mohol spat, tak by som bol v pohode...ale ta nespavost je podla mna z tych liekov...tak co mam s tym robit?
vies,ja mam iny problem.mna do toho stavu z velkej casti dostal prave moj muz.vobec to nechapal ja som to pisala,caka ma rozvod.ja som teraz aj s detmi u rodicoch takze asi tak.citim tu pokoj padol mi kkamen zo srdca az teraz som pochopila co ma tak nicilo
..bol som zenaty...ved strach...strach sposobuje stres, a vsetko je zo stresu...
som taky nervozny teraz...
partner ti je napomocny?
tazko povedat je to skoro a zacinam s polovickou rano.ved ono sa tie nase problemy aj tak zacinaju...strachom...ty si nebol zenaty
citis nejaky ucinok?