Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
brunuska aj za jazdy, hocikde kde je teplo celorocneeee, vies ratam s tym, ze mi po tyzdni prepne a bude mi fajn dozivotne:D niekde v tichomori ?? ak bude cestou
ano tish suhlasim vsetko sa deje z nejakeho dovodu a vsetko ma svoj zmysel-dokonca aj smrt blizkych- moj zivot sa zmenil o 180 stupnov :-)
ja viem brunuska, tiez si myslim, ze co ma byt to pride a ja to moc neovplyvnim.
Tiez ma hneva ze maju navstevne hodiny od 15.00 do 17.00. Ale ako ju vtedy mam poumyvat, ked je tam navsteva u druhej pacientky a sestricky ju neumyli, vykaslali sa na nu ale nemohla som ostat dlhsie aby so ju umyla ja.
Tiez uz zacala mat prelezaniny, v sobotu sme ju nasilu s tetou postavili na nohy a musela prejst aspon par krokov. Sestricka jej na druhy den vynadala, ze ako to ze vie stat na nohach, ze preco jej klamala, ze nevie. To sa predtym sestricka spytala babicky ci vie stat a babicka jej povedala, ze asi nie. Babicka mi toto rozpravala do telefonu s placom!!!!
Dee, drzim babinke palceky, ja mam uz len jednu jedinu, druhu som stratila necakane tyzden pred poslednou statnicou. doteraz na nu myslim strasne casto a zapalujem sviecky za nu a niekedy citim ze je pri mne a ze by bola na mna hrda! takze aj ked nas nasi drahí opustaju, nikdy nas neopustia kym budu v nasich srdieckach. a ranka sa stale nezacelila, mala som k nej ist byvat, mala cukrovku a uz nevidela a nevedela sa o seba celkom postarat a tym, ze odisla uplne sa mi zmenili plany a budcnost a vlastne moj zivot. veci sa deju ako sa maju diat. drzkajte sa.
tish a za jazdy ta mame??? :-))))
kludne a kde by to malo byt??? tvoj raj??
Tak Dee teraz ti cosi napisem- vratili sa mi krute smutne spomienky-neboj poplacem a budem ok.... takto dopadol aj moj ocino- silny chlap ako hora- a skoncil ako male dieta- 3mesiace bol v bezvedomi-len tak lezal...a od vtedy milujem zdravotnictvo SR-zavreli dvere a mali ho cau!!! mal hnusne prelezaniny,vitaminy co som mu nanosila na druhy den uz asi mali doma po niektore a o hygiene ani nehovorim!!!
keby ma tam nechavali cely den tak sa o neho postaram sama... no a ked som odchadzala a videla ako si popijaju kavicku a trkocu.... :-((((((((((((( kym on tam umieral-nie ako clovek ale ako zviera-nezasluzil si to za to vsetko !!! vychoval ma,a tahal ma cely zivot z kase,vdaka nemu som zila a prezila cosi vo svojom zivote! hnus!!
Dee ak ti uz nedviha telefon mozno ju pripravuju na operaciu-neboj sa- nemysli negativne..ak to tak ma byt bude tu este dlho s tebou-ak nie- a je cas-jej cas-budes sa s tym musiet vyrovnat! tazke-krute-smutne-ja viem... nehnevaj sa na mna ze to tak pisem..
ahojte, tak som si zvova vecer pogrcala, chvalabohu zajtra doberem atb ale noc uz bola v pohode. a to som mala obavy, ze priberiem ked budem lezat...pocujte, pri tej vasej ceste okolo sveta, nevyhodite ma niekde na samote na ostrove kde budu iba more, piesok, palmy, par zvierat a ja? :D diiik
ozaj nie je nebezpecne pocas jazdy auyom mysliet na sex a este mat pri tom aj zachvat?
nemozem brunuska, naposledy som bola za nou v sobotu a kazdy den jej volam, len teraz ledva stojim na nohach a babicka je v nemocnici 30 km odo mna. Velmi rada by som ju navstivila, nevedela mi vcera povedat, kedy ju dnes budu operovat, ale uz mi nedviha telefon, tak sa asi nieco deje. Ona sa zacala opustat, ked uz bola odkazana na ostatnych, teda asi tak posledny tyzden, nevie ist na wc, dali jej plienku, nevie sa sama napapat a ona je starsne hrda a sama nepoprosi aby jej pomohli. A ked sestricku poprosila aby jej vymenila plienku, tak sestricka prisla az o 3 hodiny.Tak to vzdala. Minule ju nechali odokrytu 4 hodiny a babicke bola zima, lenze sama sa nevedela prikryt a sestricka vyniesla teplomer a povedala jej ze hned pride. Hned su 4 hodiny. To je vrchol!!!!Mozno keby sme tym sestrickam dali do vacku peniazky, tak by sa mozno dokazali o pacientov starat. Skoda, ze nie vsetky maju toto poslanie v krvi:o(
Dee velmi ta asi svojimi slovami nepotesim-ale ja som sa naucila smrt brat trosku inak- myslim ze tvoja babicka je vyrovnana s akoukolvek alternativou-aj ked ju velmi milujes...nemas pravo branit normalnemu kolobehu zivota. ale zelam ti zo srdiecka aby si so svojou babickou mala sancu este prezit vela krasnych chvil..no a jedno ti poradim ak mas moznost navstivit ju este pred operaciou tak tu moznost urcite vyuzi.