Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to mas super, aj robotu si mozes najst v odbore. Nemusis sa bat, ked ti bude lepsie, budes oddychnuta pokracovat tam kde prestanes.
teraz som vo stvrtom rocniku, ale uz mam bakalara
hovorila si o tom uz s niekym?
lencok v ktorom rocniku si teraz?
Inak akokolvek sa rozhodnes, nikdy to nelutuj!!!
Ja som tak prerusila stavebnu zo zdravotnych dovodov(depka) a mohla by som sa tam hocikedy vratit, ale po tom uz netuzim:o)
babulky rozhodla som sa ze idem preusit studium, neviem ci spravne, ale potrebujem sa dat dokopy, fyzicky, psychicky, v skole je toho vela a ja sa neveim uvolnit....
co je to bollywood?
no v tom brusny tanec, india, bollywood, zavoj.....mam sa co ucit na cely zivot :)
brunuska, teraz som citala mena pre babatka a citala som tvoje prispevky, tiez si myslim, ze nas meno charakterizuje. Nevies mi podla tej knizky, co si ju odporucila napisat co znamena moje meno:Denisa.
Inak ja som zo svojim menom tiez spokojna, povodne som mala byt chlapec Peter. A mojej mae sa tiez paci jej meno, ona je Brigita a mne sa jej meno tiez moc paci a keby som mala dievcatko, tak by som nad nim uvazovala. Tak prosim kukni aj co znamena jej meno. Ona sa hneva na to, ked ju volaju Gita alebo Gitka,pretoze si to ludia mylia s Margitou:o)
wow, na tu veterinu si uz spominam, ale orientalny tanec je pecka. To by som aj ja chcela, ale u nas take nieco nefunguje:o(
Ano ale nepracujem so zvieratkami.