Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak ja uz idem konecne cvicit, nemozem byt taka leniva....drzte sa mi:-)))
pocuvajte baby-ideme vsetky!!! Miloska som uz na pol spracovala ta druha polka pride coskoro :-)) takze sa nepytajte ideme vsetky!!!
Lana blahozelam aj ja- si uzasna silna zena!!!ano to plati pri kazdej alternativnej medicine-ze priznaky sa rychlo zhorisia-telo s nimi bojuje-vytvara si akoby protilatky-vela ludi sa vtedy zlakne alebo nahneva ze to nezabera-nechapu princip-a potom pride ulava,uzdravenie! zaujala ma najma ta myslienka-ze si myslela na sex-tiez to tak robim a viem ake je to tazke-pocas zachvatu nan mysliet-inak s tym problem nemam ale vtedy teda nemam chut na nic.
lencok nadherna basnicka!!!
Dee dufam ze si uz zdravucka!!no neviem ci vela nezjes a otravna si teda tiez dost :-)))) ale rozhodne nie viac ako ja! :-)
lencok lencok-uz aj cvicit ja som uz- paradicka!!! more energy,uvolnene uplne vsetko,moja oblubena asana su rybky-skoro som zaspala :-)))
inak nedate si hrozno???je fakt dobre- mnam :-)
lencok ty sa nezdas, po prvom versiku som si ta predstavila ako nejaku vcelicku. Freud by mal z mojich asociacii radost:o)
Dee budeme tvojej babicke drzat palceky, viem ako sa citis, ja podobne prezivam s mojou zlatou starkou uz od septembra...tak ju lubkam tiez
Rano z postele vyskocim,
hned zadockom zatocim,
ej ale je pekny den,
bez strachu sa zaobidem.
Budem sa len usmievat,
radost budem zasievat.
Baby moje hore sa,
dnes mozeme do lesa,
nadychat sa vzduchu,
nech je po rozruchu.
Pokoj, radost na tvari,
nech nam ocka roziari:-)
Nech to tak je kazdy den,
inak Vam ja ukazem!
Budete ma posluchat:-),
dobre sa budete mat!
ja placeeem, ludkovia zlati, modlite sa prosim za moju babicku, dnes jej budu operovat zlcnik a chirurg povedal, ze sanca je 50 na 50. Je strasne slabucka, dufam, ze sa mi preberie. Vcera som jej volala a prekvapilo ma, ze mala taky silnejsi hlas a teta mi vysvetlila, ze to preto, ze sa s nami lucila, pretoze uz tri mesiace lezi s obrovskymi bolestami a bud jej bude po operacii lepsie alebo sa to navzdy skonci:o(
Ja nechcem aby zomrela
Lana, milosko tu slubil, ze ak vyhra vela penazi tak nas beria na sestu okolo sveta a mame si vybrat miesta, ktore chceme vidiet.
Teda mne osobne to neslubil, ale Milosko ma dobre srdiecko a chudobnu studentku urcite vezme zo sebou, ze milosko?
joooj a kujeeem za tu jednicku, v skole som nimi neoplyvala velmo, tak aspon v zivote obcas :o))
joj dakujem baby ale ja dufam, ze aj vam to padlo dobre pocut :o))) inak DEE to su tie produkty firmy ENERGY o kt. som tu uz pisala....tie minerali, cecko, sprej ale hlavne kvapky STIMARAL....a co kam to cestujete? necitala som dnes moc dozadu, mam toho v praci vela....ale idem aj ja :o)))
Lana no vidis, ako pekne si to zvladla:-)), mas jednotku s hviezdickou*