Úzkosť

lencok

jasne dee ze ta berieme:-), aj ja chcem vidiet Machu Picchu:-)))...a objatie bolo citit, vdaka:-)))
bruni aj ja by som si mala jogu zacvicit:-), citim potvoru krcnu...ale nech si nemysli ze to necham len tak, idem sa trosku ponatahovat...
no a ti chalosi, veru nejaki uzkostniaci by sa hodili, rozhodime siete a nejakich ulovime:-)))

Lana

bre ranko vsetkym prajem, musim sa vam zverit s mojim vcerajsim zazitkom...vcera bol druhy den, co som zacala s tou alternativnou liecbou....je dolezite pri tych produktoch vediet, ze v zaciatkoch liecby sa vam vratia predosle problemi, zhorsi sa vam problem, ale len docasne, ide o spätny regeneracny proces, je to pozitivna reakcia a znamena, ze vam to zabera a zacina sa uspesna regeneracia...a spät k vcerajsku...sla som do banky do Kosic a na dialnici sa mi zacinal zachvat nas milovany.....uz od rana som citila nervozitu a nespokojnost a citila som, ze to pride...ked sa mi tak zacinal v aute, povedala som si "serem na teba, zas ma chces dostat ale to sa ti nepodari"...zapla som si klimu, pusistila radio a spievala nahlas, myslela na sex a normalne nechapem, ale o 5 minut to bolo prec....takto sa mi to este nikdy nepodarilo zvladnut.....ani sa mi to nedostalo do tych hrozostrasnych rozmerov.....ja som sama ostala z toho paf....takze som sa potom vytesovala a vychutnavala si krasny den :o))) a citila som sa velmi povzbudena a stastna :o)))

Dee

mozem ist s vami okolo sveta? Ja vela nezjem ani otravovat nebudem. Ja by som chcela vidiet v Peru Machu Picchu a este egyptske pyramidy. OOOOO to je moj dlhorocny sen, more ani nepotrebujem, chcem len vidiet tu nadheru, neviem ci sa tam niekedy dostanem:o(

Dee

dobre ranko vsetci, ako som si tak citala vase vcerajsie prispevky, bolo mi smutno. Dufam, ze dnes sa citite lepsie aj pocasie vyzera u nas na JZ lepsie, tak prosim vstante z postielok s usmevom:o)))))
Ja vam jeden velky posielam:o)))))))))))) a k tomu pre kazdeho objatie, citite?

brunuska

Dobre ranko lencok :-) krasne...sme na teba hrdi...krasne pises-za troch!:-)))
no nakradni chlaposov-ale takych s uzkostou aby nam rozumeli-a aby nam nedovolili plakat a byt smutnymi...
moje krokodilie slzy uz ktosi osusil:-)
takze sa uz skerim od ucha k uchu a idem cvicit jogu-co ty lencok leniva???
hmm??? nedovolim tej hnusnej krce a chbtici aby ma znovu dostala!!! nedam jej sancu!!!
takze kazdy svoj raj??? ja si teda vyberam Irsko-aj ked raj si viem predstavit kdekolvek hlavne aby som tam bola s niekym :-)konkretnym:-)
a nejaka velmi pozitivna basnicka by sa dnes hodila- noze vypotte cosi vy velky umelci nasi !

lencok

inak co sa tyka tej cesty okolo sveta navrhla by som aby sme isli pekne popriadku, je nas viacej:-))), kazdy nech si vybere ten svoj vysnivany raj, ktory by chcel navstivit...

lencok

dobre ranko zlaticka:-)
no ja sa mam zatail celkom fajn, pijem kavicku:-), pre mna raky relax....
babulky ale viete co sme si dnes slubili, ze nam bude dobre:-)...bruni co tie krokodilie slzy, ty chces byt velmi pekna:-), este krajsia ako si...
tak si poplac, mas dodvolene, ale iba chvilku, potom usmev prosim:-))))od ucha k uchu...
no a zislo by sa tu veru este zopar chlaposov, pojdem nakradnut do inej temy:-D

brunuska

Dobre ranky kocky a kocuriskovia :-))) dvaja- Milosko a bobec- chcelo by to tu viac chlapov-bolo by nam veselsie :-)
tak ako sa dnes mame??? ja na...od rana mi tecu krokodilie slzy a nedaju sa zastavit....niekto je uz zo mna na nervy...chudacik :-)
snad dnes bude lepsie- ako predpovedala vo svojom nadhernom umeleckom dielku lencok :-)