Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

bud,rok snad aj hej, skor teraz nevladzem...ked si mam predstavit ze co ma caka, zapocty, skusky...nie som fit, mavam bolesti halvy z krcky a tak sa to nabaluje...potrebujem klud, pohodu, oddych...ved v januari som urobila za tri dni tri tazje skusky, skor sa nedlao v takom stave som bola, potom hned dalsi semester aja si nemam kedy oddychnut...

tish

lencok, mama ma vzdy pravdu. a ak na tebe vidi, ze potrebujes sa dat dokopy, tak ju pocuvni ak sa tak citis. zvlast ak ti to oni sami navrhli. moji by to neviem ako prijali...dobre nie.

lencok

dee inak my mame teraz tiez "starosti", moja babinka potrebuje pomaly 24 hod.opateru, taha sa to od spetembra...staroba, nakoniec zistili ze ma starecke epilepticke zachvaty, chudatko, tazke to je...a druhych starich rodicov nemam,zobrala mi ich autonehoda aj sesternicku...dufam ze sa na mna aj so sesternickou pozeraju z nebicka, clovek sa musi vyrovnat z mnohymi vecami

Dee

tak si napis vsetky za a proti a predstav si, ci by si sbuduci rok v tomto stave dokazala napisat diplomovku a ucit sa na statnice.

Dee

lencok ty mas super rodicov, mne mama vycitala ked som prerusila studium, ze co bude teraz zo mna a tak...
Super ze ta chapu a podporuju

lencok

si predstavte ze prisli za mnou rodicia, ze nech prerusim studium, ze sa nemozu divat ako ma stale boli hlava, ze nech sa im dam dokopy...ze nech zijem