Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
moj mailik leinna@atlas.sk
tak brunuska, lepsie by ma asi nic ine nevystihlo. Fuuu
bruni neposlala by si to aj mne, co znamena moje meno, dakujem...som lenka:-)
hlavne je, ze mozes mat pocit ze ta niekto podpori, hocikao sa rozhodnes. To je velmi dolezite. Ja som doteraz musela vzdy niekomu nieco dokazovat, a ked nie niekomu tak sebe. Je to vycerpavajuce. Drzim ti palce, si sikovna, mudra,pekna baba, takze sa v zivote nestratis a buduci rok mozes zacat znovu.
dee a svalovku mam vam na takych svaloch co som ani netusila, ze majunejaku funkciu :D ale je to krasne a naplna ma to, rozvyja mysle, koordinaciu tela, spevnenie tela, hlavne chrbtice, preto som sa stazovala, ze ma boli chrbat, odkedy tancujem neviem co to je bolest v krizoch (okrem svalovice) a krku. a teraz lezim ako vreco a uz citim
pre Dee poslem ti to na mail kocka- ale zakladna charakteristika tvojho mena je " Ta co sa prisposobi ! " :-) pravda.je toho dost vela a nechcem tym zahltit tuto temu takze na mail.
nechce sa mi prihlasovat- takze to som ja - brunuska.
asi to tak bude najlepsie, mam sa sama rozhodnut...ze ako ja chcem...
lencok tak posluchni rodicov a daj sa dokopy
vask Bc uz som keby daco, hadam sa nestratim, ale potom by som chcela pokracovat...
tish pekne to je:o)