Úzkosť

lencok

inak teraz som si dala masaz hlavy, to mi poradila aj moja sestricka ked som chodila na rehabka, niekedy sa nam pokozka prilepi o hlavku(inak sa to vola teraz neviem), potom to treba rozhybat,pevne prsty polozit na hlavu,a tak kruzit koncekami prstov, aby sa to uvolnilo...fakt mi to trosku pomohlo

Dee

veru, veru. Kde su ostatni? Dufam, ze sa niekde vonku tulaju auzivaju si slniecko. Aj ty bez von, korcujuj sa alebo nieco ine

Dee

kasli na spoluziakov. Ja ked som prerusila, som uz bola v Pezinku na lieceni a par ludi ma este aj prislo navstivit a doteraz sme v kontakte. A bolo a aj teraz mi je jedno, co si o tom mysleli ostatni. Kasli na nich, hlavne aby si sa ty citila lepsie

lencok

dee prave preto som to vzdala, ze mi potom bolo ocosi horsie, treba to prekonat, teraz ak bude viacej casu...dam sa poriadne doporiadku, uz nic nebudem flakat...som pripravena na sebe zamakat

Dee

ked uvidis teda pocitis prve zlepsenie, tak s plavanim uz neprestanes. To ti garantujem. Ale pozor, po prvych hodinach sa mozes citit este horsie, taka svalovicka a tak, ale nevzdaj to!!!