Úzkosť

Dee

Ahojte vsetci.
Bola som za babickou, lekar jej dava uz len par dni, nanajvys par tyzdnov zivota. Pytala som sa ho, ze z coho mala tie 4 litre vody v brusnej dutine a on, ze to tie rakovinove bunky produkuju a aj nadalej budu, nadalej jej to odsavaju. Od operacie uz 1,5 l odsali.
Zajtra idem zasa za nou. Ona si mysli, ze jej ten zlcnik vyoperovali, nastastie sa nepyta na nic. Uz chce zomriet. Vravela mi ze ked mala ako zdrava pulz okolo 30-40, tak preco jej uz konecne to srdce neprestane bit. Boze, ja nechcem aby sa trapila. Mala taku sivu tvar....

povzbudit

veve,vsetko ma zmysel,len nevzdavaj boj,zajtra bude iny den,ine myslienky.dnes mas "zamracene" a dazdivo,zajtra bude mozno svietit slniecko a ak nie zajtra,tak pozajtra celkom urcite,aj zabudnes,ze si dnes mala nejake problemy.len nestracaj nadej

lencok

ahoj veve, tak uz sme si povedali co a ako cez telefonik, ale este ti napisem...najprv ked som citala tvoje riadky som sa zlakla, ale ako som ta pocula, uz mi bolo hned lepsie...ako som ti povedala moja...na jednej strane chces robit, lebo potrebujes aj peniazky, aj kvoli ocinovi aby nemal reci, ...na druhej strane niekedy nevladzes...a psychika ta taha dole,sama chces pracovat tak to este skus, dobre sa vyspinkaj...a porozmyslaj, keby si uz naozaj nevladala porozpravaj sa s rodicmi a hadam najdete rozumne riesenie...hlavne neupadaj do depresie, ved vies ze ako zachvat pride tak aj odide, je to velmi neprijemne....ale zivot je taky...a kazdy z nas si nesie ten svoj batoztek sam. sustred sa na to dobre, co ta stretlo...nasla si si priatela, o ktoreho sa mozes opriet, mas aj nas:-), mas Boha...hlavne mas samu seba a ver si! zivot nie je lahky, keby bol mozno by sme sa koniec koncov nudili. Musime si prejst skuskami ktore nam dava, aby sme sa dostali niekde dalej. Nemozeme ostat stat, musime napredovat...ver tomu ze aj tvoje zachvaty budu stale coraz slabsie a postupne sa uplne stratia. Dobre sa mi vyspinkaj a zajtra s cerstvou myslou porozmyslaj co bude pre teba najlepsie...:-)))posielam pusinko na licko na dobru noc

depresia

Ahoj veve Dievča pracujem v nemocnici. Náhodou som sa dostala na stránku Úzkosť a prečítala si tvoju spoveď. Dievča tvioje príznaky sú jednoznačné na depresiu. Ihneď vyhľadaj psychiatra a on ti nasadí liečbu ktorá ťa úplne postavi na nohy ver tomu aj ja som tým prešla. Pomože to. Budeš ako znovuzrodena.

Veve

Necítim sa dobre. Mám teraz príšernú depku. Má to zmysel bojovať???Prečo nemôžem vydržať???Neznášam tieto stavy úzkosti a depresie. Je to hroznééé:-(
Nedokážem sa z toho dostať.Aj keď sa snažím v práci nejde to. Blbá úzkosť!!!
Zajtra idem na poobednu a ak mi takto bude zle tak neviem... Teraz potrebujem hlavne pokoj a oddych.Dokedy ešte s tým budem bojovať? Na čo mám vlastne žiť???
Tieto riadky berte radšej s rezervou. Mám príšernú depku a už nevládzem. Tak by som vás pri sebe potrebovala. Teraz plačem...má to vlastne zmysel??? Ani sama neviem.

Veve

Ahojte Dnes som v práci na poobednej dostala záchvat úzkosti a poslali ma domov. Nemohla som vôbec robiť. Keď ma videli kolegyne tak dali vedieť vedúcemu a našťastie ma poslal domov.Dala som si diazepam. Som psychicky vyčerpaná aj keď dnes nebolo veľa práce. Nechápem tomu prečo. Ak sa mi to bude takto opakovať tak ma vyhodia. Moja psychika teraz štrajkuje. Snažím sa ale je to asi na mňa veľa. Mama povedala že keď sa mi to zhorší tak mám ísť na invalidku. Ale ja nechcem!!!Chcem vydržať ale moja psychika akosi nie.
Prečo to musí byť takéto??? Teraz sa cítim slabá ale je to trochu lepšie. Mám odtial odísť alebo ešte skúsiť vydržať???Ale dokedy sa mi to bude takto opakovať???:-( Je to ťažké. Prosím poradte mi.

brunuska

Letel holub v siru dial,
do UK zavital,
givuske spravicku nesie,
no smutna to novina,
nieco nove zacina,
a nieco zas konci,
su to len take moje
depresivne reci.

a zdravim vsetkych - hlavne Veve! vela sili zelam vsetkym vam uzasnych zienkam- neviem ci vam aj popriat vela vody...sama to rada nemam :-)a tak nastastie som ochorela cize kupaci maju smolu-mozu akurat tak sibat-aj ked vobec nemusia- sibe mi aj bez nich
:-))))

giv.

brunus, ahojky. nenapisala si mi, kukam tam,kukam. tak ma nenechavaj dlllho cakat. a bobko, to je fakt poriadny flakac. ani mail mi neposlal. zeby tie tabl? nemal by ich tolko jest,lebo nam z nich este ochorie. :))
dnes ma akosi boli hlava. hroooza. idem pit. hajde vsetci vonku, ked je tak pekne. pappapa