Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
veve pekny den a skus ked sa da oddychovat.Diazepam bol asi silny neviem aky si si vzala.Skus nieco jemnejsie .
aSI UZ VSETCI SVIATKUJU-TAK PRAJEM VSETKYM PEKNE SVIATKY A HLAVNE BEZ STRESU!!!!!
NIE AKO MOJI SUSEDIA (CHUDATKA),PRAVE MI VOLALI,ZE SOM ICH VYTOPILA
Čaute Kde ste sa dnes všetci podeli? Asi vypiekate koláčiky alebo pekne upratujete. Ja si vôbec neuvedomujem že sú nejake sviatky. Práca ma zamestnáva a nemám skoro na nič čas. Včera keď som išla z práce domov tak mi bolo zle. Dala som si tab.diazepam. Myslela som si, že mi to nič nespraví ale mýlila som sa. Vedlajšie účinky tabletky sa prejavili a ja som ledva došla domov. Ťažko sa mi chodilo a bola som malátna. Doma som len tak tak došla a ani neviem ako spadla som...Mama sa zlakla a pýtala sa ma čo mi je. Ja som nemohla ani rozprávať. Potom som sa ako tak zdvihla a išla si ľahnúť do postele. Možno to bola fyzická a hlavne psychická vyčerpanosť. Ešte skúsim vydržať, ale ak mi bude takto tak sa dám na PN.
Mijka chúďatko moje-rada by som ti pomohla len keby sme bývali blízko seba. Aj mňa niekedy bolieva krčná chrbtica,tak viem ako sa cítiš. Ale to prejde, len musíš byť statočná:-)Dúfam, že ti je už lepšie a je dobré ak si odišla od tej doktorky. Dúfam, že ti druhý doktor lepšie pomôže.
Tak sa zatial majte:-)Prajem krásny dník.
ahoj,
na navsteve drzim paste.ono sa ani asi neda dopredu rozhodnut poviem-nepoviem.vsetko sa rozhodne az na mieste,podla situacie.ale urcite sa rozhodnete spravne a vsetko bude tak dobre,ako sa len da.nikdy netreba stracat vieru (zase prizvukujem,ze treba vzdy treba v nieco verit-nech uz je to cokolvek)
pri tom dnes malo byt, ze este neviem ako jej je
ahojte, zajtra idem za babickou. Dnes este ako jej je, pretoze mi nedviha telefon, teda nevie ho zdvihnut. Ale s tetou sme sa dohodli, ze jej to nepovieme. Teda pokial sa sama nebude na to vypytovat:o(
Pekny vikendik
Ja sa tu este ukazem
no mne sa to stalo iba dva krat v zivote-a to teda stalo za to!!!
:-))))))))
no cervenat sa viem a poriadne.
Aaaaaaa tak stava sa... clovek si zvykne aj na sibenicu:-)
panika aj sa cervenas???ukaz ako!:-)
nehanbi sa-inak som to myslela smrtelne vazne-mam ta rada a vazim si ta!
givi bobec to tu taaaaak flaka-ze neviem co s tym chlapom spravime!!! ma seroxatik tak tu na nas kasle:-)))
neboj sa napisem-dnes som sa chystala ale nedostanem sa tam-a z toho druheho posielat nebudem lebo to dostanes az na vianoce-ved vies ake sme mavali problemi - to boli casi-stare dobre casi / mas mail....aj ty mas mail/ :-)))
Ahoj Bruni,ani nevies,ako ma mrzi,ze ti je zle-fyzicka bolest sa da prekonat,s tou psychickou je to horsie.Tiez som taka nejaka rozkolisana,ale teraz mi je zase fajn.Mam doma deti (nie z ustavu,ale su prazdniny) a tak mi nedovolia ani sadnut.Viem,ze po tych par dnoch volna zase pojdem dolu,ale nechcem na to mysliet.Zelala by som si,aby existovalo nejake zazracne slovko alebo vec-hned by som ho poslala vsetkym,ktorych boli ducicka.A dakujem Ti za Tvoje slova o mne,az sa hanbim