Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj Miloško To mi je tiež ľúto. Tiež to poznám. Záchvat je hrozný a verím ako si sa cítil. Dúfam, že ti je už lepšie. Vylež to a hlavne odpočívaj.
Aj ja som mala dnes záchvat ale našťastie bol pri mne priatel. Ten mi pomohol a teraz ma tu rozosmieva vtipmi:-)
Po injekcii mi vždy bolo dobre, len som sa cítila slabšia. Ale to prejde. Budem sa modliť za teba.
Dnes som dostala sprchu vo vani...brrrr...studenú.Ale aspoň že dnes pôjdem do práce, už by ma nemali oblievať.
Prajem krásny veľkonočný deň a úzkosť nech sa odpôaví aj s vodou. To platí zvlášť pred dievčatá:-)))
ahoj Miloško:)jooj, to mi je veľmi ľúto..je to svina, ja to osobne nemám, ale môj priateľ áno, takže zhruba viem o čo ide:((je to svinstvo, no hlavné že ti je už lepšie:))a bude lepšie a lepšie, musí, ved musíme veriť...mna tiež trápi tá chrb.a samozrejme s nou aj psych., ale raz to bude určite dobré:))
prajem ti pekný dníček so slniečkom:))a aj Všetkým ostatným dobrým ľudom z úzkosti:))
Dievky, veľa vody!!!!!
a este som zabudla nieco podstatne-to bolo prvy krat co som v zivote odpadla!
boze ale som sa vas nahladala,nevedela som ze sme uz vo vseobecnych chorobach..mam taky problem,ze mam PP je jasne.ale vcera sa mi stala taka vec-v praci,v par sekundach som dostala strasne silne zavraty a pistanie v usiach,mavam to ale tentokrat to bolo extremne silne.bolo mi strasne horuco,potom som odpadla a nevedela nic o sebe asi 5 minut,ataky mavam budto psychicke,kde ma uplne pohlti strach atd,alebo fyzicke ked sa uplne roztrasiem a nemozem dychat.ked som sa prebrala mala som velmi nizky tlak.ale predtym ako som odpadla som mala nutkanie na stolicu,to mavam aj pri atakoch.je mozne ze som mala taky silny fyzicky atak ze som odpadla?dnes som bola totiz v nemocnici a po fyzickej stranke som uplne v poriadku.co sa tyka uzkosti-pred tym ako sa to stalo mi bolo mierne uzkostne..stalo sa uz niekomu nieco podobne?diky
ahojte deticky, to som ja lencok, len sa mi nece prihlasovat. ako sa mate? :-)...dufam ze ste vonku, aj ja idem na korculky:-)
veve dufam ze ti je lepsie:-)
Ďakujem ti Lenčok. Fakt si ma povzbudila. Už mi je lepšie len sa musím vyspať. Zajtra bude lepšie.
Aj s priateľom som sa teraz rozprávala. Chápe moje stavy a zajtra príde za mnou a aj ma obliať.
Lenčok Dúfam, že tvoj vzťah s priateľom neupadne.Vieš niektorí ľudia to nechápu alebo nechcú pochopiť naše stavy. Ale daj mu najavo že to nevzdáš. Ešte raz ti ďakujem a som rada, že som sa s tebou spoznala:-)
Ja mám skôr úzkosť ako depresiu.Tú mávam len keď sa cítim veľmi zle ako dnes. Ale už mi je lepšie. Užívam seroxat a ten je tiež na depky.
Tak vám prajem pekné Veľkonočné sviatky a dievčatám veľa vody-aj tej treba.
A nebojte sa o mňa. Budem O.K.
Dee budem myslieť na tvoju babku.
Dobrú nocku.
Vevuska uz si sa asi nedostala k netu..., tak dobru nocku:-)))
ahoj Dee, to mi je luto, ach ten zivot je taky...preco nam musi brat nasich drahych...ja viem je to kolobeh zivota, ale predsa...Dee uzi si este babicku, ona urcite vie ako velmi ju lubis...nech sa vsak netrapi, hore bude o nu dobre postarane...aj ked by som ti najviac priala aby tu ostala s tebou, citim s tebou a je mi to luto, viem co prezivas:-(
ja som dnes bola vonku s kamoskami aj s priatelom, nebolo mi moc do reci, aj hlavka sem tam boli...pytali sa co mi je, a neveim neveim ci ma chapu...lebo uz dlhsi cas som bola takato...aj s priatelom je to take zvlastne, ani neveim opisat ake, on ma vela prace, ja svoje problemy a vztah sa mi straca pred ocami...niekedy mam pocit ze nechce vidiet co mi je, a ja velmi potrebujem oporu. to len taky maly vylev, nech ten smutok nenosim v sebe...
Inak vsetkym chcem popriat krasne velkonocne sviatky:-)))...nasim zlatym dievcatam vela vody(ale nie moc studenej, hlavne aby zmyla vsetku uzkost, ak by nahodou nejaka bola), milosko a bobec vy dobre dievcata vysibte!krasne sny...papa