Úzkosť

lencok

milosko to ma mrzi, ze si mal az taky zachvat a ako sa citis teraz? poriadne si si oddychol? davaj na seba pozor!!!

brunuska

aj mne je to luto mrozinko tak mi oddychuj a naber vela vela sil aby si bol silny ako LEV ! :-)
zdravim Vevusku-som rada ze mas lasocku ktora ti tak velmi pomaha!!! v praci je to uz lepsie??? ked clovek nie je sam vsetko sa da zvladnut- aspon ovela lepsie!
a mijusku moje zlatinko tiez zdravim- myslela som na teba kazdy den-nie len pred spanim:-) ako obvykle...davno si sa tu neukazala-tak som premyslala co je s tebou a ako ti je.
a zdravim aj lencok a ostatnich...
dufam ze ste baby velmi nevrieskali dnes:-)))) skodoradostne sa smejem- ja toto uz roky poctivo vynechavam :-) a liecim sa z hnusnej nadchy a teda psych.to tiez neni ktovie co.tak normalka ako pri kazdej chorobe.

Dee

Milosko ja sa tiez pripajam k babam, je mi to luto.
Milosko a mozem sa spytat ako prebiehal ten zachvat.Teda ak o tom chces pisat. Nemusis ak nechces. Ja si to totiz neviem predstavit. Ine je ucit sa o tom a ine je pocut to od niekoho, kto to prezil. Mozete mi aj ostatni napisat, ako to prebieha u vas.