Úzkosť

sonca

stale mi tvrdi ze to je prechodne a ze to dlhsie trva pokym to bude fuc..ale ja jeden tyzden skacem dva metre od radosti a dalsi sa ani neusmejem..

sonca

takze tebe to tiez neprechadza tak ako by si chcela??este dobre ze som sa aj ja neprihlasila na vysku, mam dost aj takto..ale doktorka mi nic moc nepomaha, ja viem, ze sa z toho musim dostat sama, ale...ved vies....

lencok

soni rozmyslam nad tym, preco sa ti to tak nahle vie zhprsit, asi ten serotonin nedosiahol este taku hladinu,aby si bola ok, co tvoja Dr...

sonca

namam ylato lebo ja mam comp v robotke a tam to nemozme mat, ale tam odpisujem na mail hned, lebo s nimi pracujem, teraz som u brata a dala som mu natiahnut net tak preto troska pisem..ale je mi dnes..tak ako milos pisal ked mal zachvat, cely den cakam kedy zomriem..xix, kto takuto hlupu chorobu aj vymyslel...

lencok

no co to moze byt? nemas aj ty problemy s krcnou chrbticou, stuhnute svalstvo, vies moze to byt aj z toho... a mozno aj ta praca, vsetkeho vela...v takomto stave hlavne na zaciatku liecby treba klud, sice je to uz vyse troch mesiacov od zaciatku, ale tie 3 boli dost namahave a telo sa este spamatava a ani to pocasie niekedy neprida, ked sa tak nahle zvykne menit.

sonca

dnes mam jeden z horsich dni, musela som si dat dva neuroly naraz a nepomohlo, vcera som cely den lezala v pyzamku v posteli tak som myslela ze pohoda ako si oddychnem a dnes vstanem, boli ma od rana prabňva polovica hlavy, uz neviem co to moze byt ale uz to budu 4 mesiace, a a ni tie neuroly nepomohli, stale mi je na odpadnutie, pritomm nie som si vedoma toho ze by som prezila nieco stresujuce alebo tak..prave naopak, ja uz tomu nechapem a bolim sa:(

lencok

moja ja sa mam tak vselijako, raz dobre, iny den nic moc...uz som aj pisala ze rozmyslam nad prerusenim studia, dat sa aspon trosku na poriadok, este nie som definitivne rozhodnuta...
a tebe je preco spatne...? lieky nezaberaju, ci....?

sonca

napi leni ako sa mas,milos vidim , ze nic moc ale ja si s nim mozem podat ruku:) uz ani nemam cas pisat, ked nerobim tak mi je spatne alebo som rada ze odpocivam