Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
to malo byt veve mam sa celkom ok
ahojte lasky moje kdeze ste vstci:-)...
veve mas celkom ok, no nie je to este ni moc,aj lepsie bude, verim! ak ta z prace vyhodia, alebo sama ododis asi to tak ma byt...aj tak ta to psychicky nicilo a ty potrebujes pokoj. Drzim palceky:-)
Milosko vidis niektori ludia sa este nikdy nestretli s PP, mi to bolo smiesne ze dokonca ani Dr nevedela. Ako ti je?
a ostatni sa mi ako maju? brunuska, dee,mijka, panika, tishka, bobec, ktory sme zabludi raz za cas:-)....hmmm?
Ahojte Aj ja sa tiež necítim moc dobre. Včera som sa ale riadne vyplakala..:-( Potrebovala som to, aby sa mi aspoň na chvíľku uľavilo. Mám problémy v práci. Počula som,že mi chcú dať výpoveď. Vlastne vedúci nie je so mnou spokojní, pretože robím pomaly. Ale ja neviem robiť rýchlejšie! Ja sa snažím, ale niekedy ani snaha nepomôže. Rozmýšlala som nad tým, že asi bude pre mňa lepšie ak odídem.
Teraz sa cítim unavená...možno to je na mňa veľa. S priateľom som mala menšie problémy ale už sa nad tým netrápim. To si vyriešime.
Moja milá Mijka Aj ty sa mi takto tu trápiš. Tvoja psychiatrička by mala reagovať na tvoje potreby a ak nie tak sa nehanbi jej povedať že ten liek ti nepomáha alebo neúčinkuje tak ako by mal. Chrbtica sa naprví, len to chce čas. Aj tvoja smutná nálada a depresia zhoršujú tvoju chrbtricu. Mala by si viacej pozitívne myslieť.Usmej sa na nás:-)))Veď sme tu taká malaá rodinka. Pri nás sa budeš cítiť lepšie.
Lenčok ako sa ti darí?
Miloško To som rada, že ti je už o niečo lepšie. Si silný a aj keď ten hnusný záchvat je hrozný, verím že vydržíš.
Tak sa zatial majte:-)Mám vás všetkých rada:-)))
Milos, stale sa ucime... :D
Dobré ránko všetkým pracujúcim i tým čo doma ešte odpočívajú po sviatkoch,prajem vám pekný deň plný pohody ahlavne bey stresu a paník.
ahojte, ak som tu, prejedena, unavena ale cela. doma je fajn ale ta cesta..nech uz vymyslia teleportaciu. dobru noc.
a sonulik tebe drzim tiez palceky, bud silna a ozvi sa mi, napis sms, potesim sa... a nezabudni ze nie si sama, sladke snicky:-)))))
mijuska veru si myslim ze tvoj hlavny problem bude psychika, porad sa moja so svoju psych., drzim ti palceky, a nezabudni ze vsetko sa da, ked chceme, nikdy sa nevzdavaj...a sladke snicky a skus byt viac sebavedoma, nikto ti nic nemoze, hlavne aby si bola ty sama spokojna!
idem si precitat ten clanok..ahojte babulky a nech sa dari..drzim palceky anm vsetkym..papa a sladko sa vyhajajte
dakujem lenocka, pekné slová...budem sa snažiť, len ja som taký bojko, cítim sa bez priateľa stratená a opustená, ale musím to zvládnuť!
zajtra ešte musím vydržať na praxi, ved len 4 hod.a potom sa zastavím u obvodného dať sa na pn, a v stredu zájdem za psych. poradiť sa s nou, a poviem jej, že by som chcela aby mi zmenila ten liek, aby som nebola stále smutná...čítam teraz ten článok, a zrejme to bude tým nahromadeným smútkom, tie bolesti asi budú z depky zo psych. lebo z fyz. stránky vyš. sú všetky dobré tak už fakt neviem čo...možno ma psych. lieči zlými liekmi, možno potrebujem viac psych. ako neurologov a ostatných.
dakujem lenocka, ja už pôjdem...ty sa tiež držkaj, potom pokecáme...ešte ti pošlem skype meno na mail, dúfam že si ma nájdeš...
tak sa mi držkajte všetci, a dobrú nocku..papa:))