Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj mysiak.tak ako sa mas ja tak vselijak tie myslienky ne a ne pokoj dat.nechapem jak sa tak v mojej hlave usadit mohli a take daco z nicoho normalneho clovéka napadat moze.pisal si ze tiez beres seroxat aku davku?
tak ako misiak ako sa mas?polepsilo sa
Jankacik mozno mas pravdu ale preco potom ked som chlastal rok som bol v pohode? Aj po opici? A ziadna uzkost?
Ze by sa nemal kombinovat liek s alkoholom to viem ale co vsetko by sa nemalo :)
ze? A ja si nerest neodpustim.nebudem si predsa odopierat to co mam rad :)
prave o to ide.mne doktorka povedala ze mam robit to co mi robi dobre a par piv cloveka nezabije :P
takze tak.
ahojte
Misiak prepac ze tak narovinu a to je pekna blbost co robis s alkoholom ,pretoze uz by si mal mat prehlad ze alkohol ze tiez spustacom uzkosti a nie v ten vecer ale hlavne na druhy den ...lekar ta na to neupozornil??a uz vobec by si to nemal kombinovat s liekmi....
ked sa mi to stalo teda ked zacali uzkosti tak som sa tak zlakla alkoholu ze uz 5 rokov ani kvapku dokonca ani cukriky s alkoholom nejem a podobne...
teraz sice ani nepijem alkohol ani nepijem kofeinovu kavu ale zacala som opat fajcit aj ked zistujem ze mi to vobec nechuti tak ako pred tym ale tiez mi je v poslednych dvoch tyzdnoch na prd a to uz som sa citila tak dobre uz sme pomaly rozpravali tiez o vysadzovani liekov nechapem ci je to naschval co sa mi deje alebo to ma nejaky dovod
inak skusali ste niekto bachove kvapky???mate s tym niekto skusenost ako ste na to reagovali,teda organizmus???
drzte sa!!!:)
tak dobre mi bolo velmi dlho.
nemoze to byt tym ze sem tam pijem lebo pijem stale a nie sem tam :D
tomu zeny nepochopia :D
uzskost a depresia pride ale spustac neviem.viem ze to nieje alkohol a keby som si dnes nedal tak tu uz mozno niesom.
ja v podstate alkoholu aj dakujem.vie uvolnit ale nieje to riesenie.
alkohol je svina ale tie stavy pridu aj s nim aj bez neho.ale uz nevladzem.
alkoholizmus je rovnaky extrem ako abstinencia :)
ako dlho ti bolo o.k. nemoze to byz preto ze popijas sem tam?
tak to si ma velmi nepotesil aa ja som si s teba brala priklad co seroxat iz nepomaha ved si ho mal uz vysadzat ako dlho si bol v pohode