Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Zas sa cítim nejak na dne...úzkosti sú v plnom prúde...na nič sa neviem poriadne sústrediť (tým trpím už puberty).
Určite to spolu súvisí, mne sa posledné 2 roky čo mávam úzkostlivé stavy zmenšil objem vlasy asi 2 násobne ak nie aj viac... dovtedy bolo všetko v pohode a vlasy som mala normálne, potom to začalo a stále je to horšie a horšie.
Ahojte. Chcem sa spýtať, vy čo máte stavy úzkosti a depresie nemáte pocit, že vám padajú viac vlasy??? Môže to spolu súvisieť?
ahojte, 43 presne to som urobila, regulovane dychanie. pomohlo.
pred spanim som to mala ale znova, ale som si to v podstate naschval ten pocit vyvolala, lebo som chcela nejako vediet ze ako to zvladnem alebo tak, neviem preco. prislo to znova, strasne neprijemne. ale ono v zasade ked clovek na to prestane mysliet tak je to prec. neviem co to na mna prislo toto. poznam taketo tlacenie na hrudi ked sa clovek nemoze poriadne nadychnut a ma take stazene dychanie, ale pri uplne normalnom dychani pocit ze sa nenadychujem kysliku a ako keby ma dusilo tak to som este nemala. velmi neprijemne.
pri tych neprijemnych pocitoch nedostatku kyslika skuste si sadnut a pomaly sa začat sustredit na dychanie cez brucho.popripade do vrecuška.je to naozaj velmi neprijemne ,ale da sa to naučit ovladať treningom.
zaroveň sa tak naučime relaxovať psychicky a aj odvratiť myseľ od vlastneho problemu pozorovania sa.športovanie aspon prechadzky alebo chodza je super........
Občas sa mi to stáva, proste mám pocit, že zrazu mám menej kyslíka a potom logicky sa neviem na nič poriadne sústrediť :( bez tak mám s koncentráciou problémy...
ahojte, ja mam posledne dva dni nejake neprijemne. Stalo sa vam niekedy ze ste mali pocit akoby ste sa dusili? dalo sa vam sice normalne dychat ale mali ste pocit ako keby ste nemali kyslik a mali potrebu lapat po dychu? ze ste dychali ale mali ste pocit ako keby ste sa ani nenadychli? mne sa to stalo teraz na par sekund, pred tym sa mi to este nestalo a bolo to fakt strasne neprijemne. :(
Ahojte, tiez som tu nova. A chcela by som sa poradit s niekym, kto ma skusenost s Trittico AC150. Stretli ste sa s tym uz niekedy? Vdaka
U mňa je tá úzkosť až príliš zakorenená...je to ako nejaký jed. A čo sa týka liekov - neviem, neviem, majú množstvo postranných škodlivých účinkov, aj keď je mi jasné, že ich má každý liek, avšak psychofarmaká sa mi zdajú až príliš kontroverzné. Je pravdou, že mi trochu pomohli, lenže počase sú návykové a presný mechanizmus ich účinku nikto nepozná. Možno opäť raz skončím na liekoch, ale zatiaľ to chcem bez nich zvládnuť, takže skúšam aj zdravšie sa stravovať, športovať...