Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviem, asi že si tam medzi ľuďmi a nejaké aktivity ti vymýšľajú... ono to nie je obyčajné točenie hlavy, to by si musela zažiť, aby si pochppila aké je to otrasné... u mňa je to za jedno - fyzické príznaky aj vnútorné pocity... dnes je jeden z najhorších dní
ooo - preco sa ta pytali ci nechces ist do nemocnice? ved ti nic nehrozi nie? to ci sa zle citis doma alebo v nemocnici je predsa jedno nie? alebo ako mam tomu rozumiet? tebe robia starosti skor tie zavratove stavy alebo neprijemne emocie? mne totiz viac vadia tie pocity ktore mam, nie az tak tie fyzicke priznaky.. neviem, proste mi pripada ta hroza ktoru clovek pociti horsia ako napr. tocenie hlavy.. no neviem :( ako je to u teba?
to som rada... aspoň niekomu je fajn... doktorka mi hovorila, že to môže u mňa veľmi dlho trvať... lebo to je recidíva a veľká... že musím byť trpezlivá a istotne sa to podarí. A to som si myslela, že budúci týždeň idem do roboty, bohovské :(
Nebolo mi ráno dobre,ale rozchodila som to.Nemala som atak,iba veľkú žaludočnú nervozitu a úzkosť.
Práve som prišla od psychiatričky - vyslovene som sa tam nanútila - pridala mi Coaxil na večer a od pondelka si mám zvýšiť aj dávku cipralexu... cítim sa príšerne... pýtala sa, či nechcem ísť do nemocnice... to zásadne odmietam... a len mám veriť a veriť, že to bude lepšie, lebo určite bude...
Ooo,ako je dneska?
Nela dnes je lepšie?
Milos M ahoj.Ja to všetko prfektne ovládam mám to všetko naštudované.Viem,že je o v mojej hlave myšlienky a tak.Leže keď sa to rozbehne je to ako tornádo,celú ma to vcucne a postupne padám na dno.stále som bez liekov bojujem.Tá duševná boleť (zúfalstvo,úzkosť)je horšia,ako boleť zubov.Zvláštne je ,keď to všetko odoznie a postupne sa vytratí uzkosť ,vtedy sa mi zdá až nemožné áké všeliaké pocity mnou prechádzali.
ahojte dievcata...podobnu temu o uzkostiach, depresiach, liekoch a hlavne liekoch v tehotenstve rozoberame na www.babetko.sk
ach chcete pridajte sa...
To je fajn, že ti to v robote prešlo, ale ja by som neváhala dať si v krízovej situácii neurol... kedysi somsa toho bála ako čert kríža, ale kým to neješ ako lentilky, tak je to ok. Nebyť toho točenia hlavy a pocitu, že na každom kroku z toho odpadnem, tak mi je celkom dobre. Ale žiaľ hlava sa mi točí bez prestania už dva dni... Samota mi už nevadí, zo začiatku som panicky trpela tým, že priateľ ide ráno do roboty a ja tu budem sama... Teraz je to lepšie, viem, že veľký atak nedostanem, lebo to nedopustím. A zase nie som tak veľa sama, lebo chodím k našim, mama má dovolenku, takže zväčša tam idem na obed a počkám tam na priateľa... a keď som sama, pozerám DVD alebo čítam alebo mi volajú kamaráti, takže mi to utečie...