Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No jemu ani tak nepreplo ako by sa ocakavalo kvoli nejakej mladej pipke, ale kvoli rovesnicke, ktora uz zopar manzelstiev rozbila. Ale co uz, my uz sme si zvykli. No aj u nas to bolo v pohode a nic sme si nevsimli, az ked mu sestra nasla v mobile sms, s tym, ze on uz to asi rok tahal. A my sme nic nevideli...Ale dufam a prajem ti, ze ta to nikdy nezastihne. No na to sa ani nebol dovod pytat ako sa citime. Ked to prasklo, slubil ze to skonci a my sme mu verili. Pokracovalo to a to uz sa prisiel sam priznat, ze odchdza. Mama ho nedrzala a do roka som sla na sud svedcit. Kedze som bola vo svojom meste, kde si studovala aj ty :-)tam som to nechcela medzi kamaratmi stale riesit a nemala som aj cas. A mozno mi to aj pomohla, lahsie som zabudla. Neboli sme uz male, nemuseli to riesit s nami a brat na nas ohlad. Akurat, ze to bolo vo veku, ked som mala chut si sama hladat partnera a to ma trochu blokuje, no mala som nastastie v tom case dva male vztahy. Pomohlo mi to, neboli perspektivne, to som vedela ale ak by neboli vobec, asi by som viac zatrpkla.
aj my budeme mať budúci rok dvadsiate výročie,dúfam že toho môjho nič podobné nenapadne,ale človek nikdy nemôže povedať že sa ho to netýka.Len neviem čo si chcú taký starý seladoni dokazovať.Poznám také manželstvá kde sa celý život vodili za ručičky,až im mohol človek závidieť a zrazu bum - rozvod,muž si našiel frajerku.Ja nie som veľmi romantický tip akože večera pri sviečkach a tak,niekedy ma to aj mrzí,ale vždy som zvyknutá riešiť všetko hneď a na rovinu,možno sa bude niekto smiať,ale my sme ešte tuším ani tichú domácnosť nemali,ja by som to asi ani nevydržala,tým nechcem povedať,že sa nepohádame,ale fakt je že len kvôli nejakej hovadine.Celé manželstvo je len o tolerancii.Pokiaľ sú tam obidvaja ako barani tak nieje čo riešiť,a vždy na to doplatia deti.Podobne je to aj vo vašom prípade,pýtal sa vás niekto na to čo cítite? Dík za radu aj nad tým topom som rozmýšľala
Zuzy, na tu stuzkovu kludne mozes zvolit elegantne nohavice a ktomu nejaky top. Bud zdobeny, alebo doplnis sperkami. Urcite tym nic nepokazis a seba tym omladis. Urcite si nedavaj kostym, ten je vhodny tak pre starych rodicov, alebo generacie ich rodicov. A ked zvolis tuto kombinaciu, prip. aj so suknou, mozes to potom prip. kombinovat s dzinsami na dolezitu ale nie prilis slavnostnu akciu...
Baby, Vas napad s priznanim mien mi bol sympaticky:-) Katka, mas to skutocne tazke. Mna sklamal otec tiez, odisiel po 20 rokoch spokojneho manzelstva za inou. Bola som oporou celej rodine, hlavne mamine, ale ku mojim pocitom sa akosi nedostalo a bola som aj rada, aj tak som o nich hovorit moc nechcela. Tiez som mala otca kedysi radsej, ale dnes je to uz len chlad. Preto som aj uviedla ze uz ho nemam, lebo je to len chlap, s ktorym sa obcas stretnem- aj to nie dobrovolne. Ja som stavy uzkosti ani depresie nastastie az take nemala, vlastne som na to nemala podmienky. No odvtedy som ziarliva a kedze som sa aj sama nakoniec zalubila do zadaneho, ale aspon nie zenateho, dnes mam problem ci vobec este niekto verny byt dokaze a ci ma vyznam preto vobec vstupovat do vztahu. No ale moje problemy su vlastne nic. Smutna nastastie nebyvam, len vynimocne, zato vtedy si pripadam ako najvacsi chudacik na svete, ale viem ze po case ma ten stav bavit prestane a bude dobre. Ako tomu bolo aj teraz. S tym stretnutim ako som Vam uz radila to podla mna nie je az taky problem. Neviem kolko sa uz poznate, no mozno ani nebyvate od seba az tak daleko. A ked sa chce, da sa vsetko, o tom som uz presvedcena, ta este zvazte ;-)
dievčatá dnes sme si celkom dobre skecli zajtra idem ráno do práce tak asi pôjdem skoro spať.Poobede si potrebujem ísť do mesta pozrieť niečo na stužkovú.Môj syn má mať v novembri a ja neviem čo na seba.Kostým nechcem v tom sa necítim dobre a tie čo som videla by som si neobliekla ani keby som mala 60 rokov, chcela by som nejaké šaty tak 3/4 -ová dĺžka,ta dĺžka ani nemusí byť rovnako dlhá,čo by ste mi poradili.Moja domáca poradkyňa by ma navliekla aj do mini šiat čo samozrejme neprichádza do úvahy čo sa vlastne teraz nosí na takéto príležitosti?
Teší ma dievčatá :) To som rada Katka, že máš oporu, to je super a hlavne dôležité. A ty chodíŠ nejakému lekárovi alebo akého odborníka máš na mysli?
Zuzka a Tana, moje meno je Katka :) dakujem vam za podporu, mna zase dojalo k slzam ze to niekoho moze dojat k slzam. este raz vam dakujem. kazdy mame asi v zivote nejake smutne pribehy, lenze citlivejsi ludia na to doplatia vzdy horsie a to je asi nas pripad. tu osobu ktora by ma mala velmi rada uz nastastie mam :) nasla som si perfektneho chlapca s ktorym som uz skoro 11 mesiacov a strasne mi pomaha a podporuje ma. vdaka nemu som vlastne svoje problemy sla riesit k odbornikovi a velmi velmi mi pomaha.
ja som Zuzana a dala som to prečítať svojej dcére,nech si váži to čo má.Fakt ma to dojalo k slzám
inak už si tu toľko píšeme, nemohli by sme sa oslovovať normálnymi menami? Ja som Táňa
hm, už sa asi nečuduje nikto... každý to má v niečom v živote dosraté, inak by sa do nás táto choroba nezadrapila...