Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Inak Miloš len čo som si to prečítala o tom ataku, tak som ho skoro dostala a odvtedy mi je na prd, už asi hodinu a pol, až mi to je smiešne :)

ooo/táňa

aj mne sa chce spať, tu je zamračené, fuj, neznášam to... a po malom zlepšení posledné dva dni sa mi zas brutálne točí hlava, takže som úúúplne nemožná. Mali sme ísť na hody k priateľovým rodičom, ale išiel iba on sám a ja som ostala u svojich, lebo sa mi fakt nechce tam pretvarovať... ale zajtra zrejme pôjdem

ooo/táňa

Ránko... Kačka ďakujeme, uži si to, kamkoľvek ideš... MILOŠ je lepšie? U mňa bezo zmeny - noc pokojná, ale ranná nervozitka a neistota z toho, či tieto lieky zaberú alebo budem čakať ešte sto rokov... no klasické ráno :) šup z postieľok a píšte ako sa máte dobre :-)

kacka1

Nakoľko na týžden odchádzam preč a po návrate asi nebudem stíhať čo všetko popíšete prajem vám krásne ukončenie prázdnin, pekný slnečný predlžený víkend bez stresov, problém, starostí a tí čo máte deti krásny začiatok školského roka.

[zruseny12]

MILOS...ked chces plakat tak supaj cibulu..:0)))))....
nie teraz vazne....zober si nejaky film,ktory bude velmi smutny a mozno sa ti podari pri nom plakat...

ooo/táňa

hrozne by som už chcela ísť do roboty, ale nie som schopná. aspoň o 20% keby mi bolo stabilne lepšie, tak už neváham a idem... ale v týchto stavoch to teda možné určite nie je

ooo/táňa

môžem vám povedať, že mi je totálne na prd celý deň? fakt sa mi chce miestami plakať, zúriť, kričať... potom si zas hovorím, že kľud, že to zvládnem, že som silná, že vyhrám... joj bože ťažké to je, keby by už niektoré lieky aspoň trochu zabrali, nech sa môžem vzchopiť a prestať tu nariekať...

lencok1

nemam rada pc ani net, vzdy som to brala ako pozierac casu, teraz ho velebim, nebyt tototo tu bohvie kde som, VDAKA, vsetci dotycni vedia ktorim ta vdaka patri...aj ked mnohi sem uz nechodia, ale niektori predsa len, ze Milosko, Veve,...