Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja toto co ty nemam ani ziadnu fobiu len vytahov sa bojim ale aj to zavisi od mojej nalady.....raz sme sa zasekli a vytahovali nas,takze mi to utkvelo v pamati a este aj taky blbi film som videla ze vytah nezastal a dotlacil tych ludi......hlavne toho sa bojim ze nezastane....Ty mas potom panicku uzkost...a to nikam nechodievas sama?? ja neviem ty chodis este do skoly?? a jak teda fungujes kto s tebou vsade chodi....
monika9: no tak sama by som nikaaaam neisla z toho mam uplnu paniku, kebyze idem s niekym tak by som to mozno prezila ale aj z toho by som mala strach. z velkych priestorov nemam strach.
uz mam vyprate,havak napapany,ja tiez...mas pravdu kecala som nieco o tom rano ze umyjem podlahu,zostali dake flaky ked z plafonu opadala omietka......a vlasy sa mi krasne lesknu,nedavno farbene.....
mas strach ked ides sama aleboaj kde ide niekto s tebou alebo mas strach z velkych priestorov??......no ak ano tak by mohlo ist o panicku uzkost o isty druh fobie ale na to existuju lieky betablokatori,chod s tym pekne k doktorovi
monika9: ja viem ze to mam len zafixovane ale ked ja dostanem vzdy taky obrovsky strach aj ked ideme len do tesca alebo proste niekam. neviem ten strach ovladat a potom cely cas sa len trapim a boli ma brucho a je mi hrozne ale vzdy to nejako pretrpim. porad mi nieco ayb som na to nemyslela alebo mi porad na co mam myslet alebo ja neviem ...
toje blbost,co by si umrela.....to si si len zafixovala do mozgu,jak ja solarko ze sa v nom zadusim....a prestala som chodit ked som ochorela ale pred par dnami som bola a pohoda......strach treba prekonat,on potom sa pomaly vytrati alebo ustupi do uzadia......niekedy sa nam nechce aj tobyva problem....vela krat prave to bol problem ze sa mi nic nechcelo ale ked ma uz vytiahli na nakupy alebo tak,vsetko bolo ok.......
monika9: aj ja rada citam casaky :o) a tiez mam psa ale na vylety no to si neviem predstavit. by som asi umrela po ceste...
no ja som to tu uz spominala ze na serotonin je to hormon zodpovedny za nasu emocionalnu stranku neexistuje ziadny odber alebo nieco take ale pokial postupis vsetky mozne vysetrenia a tie vylucia vsetky ostatne choroby tak potom nastupuje psychiatricke vysetrenie,urobia ti testy ci netrpis depresiou a nasadia nejake lieky.Ja aspon rada citam casaky,mam psa....chodievame na vylety......
idem do práce tak sa držkajte
od rána mám kolotoč a hrozný a tiež mám ten "závoj pred očami"všetko akoby v hmle tlak mám v pohode,len srdce mám až v krku ani neviem z čoho.Včera som bola v meste a opäť ten hrozný strach,ja sa potom začnem pozorovať a som v riti ja si sama navodím ten pocit na odpadnutie a neviem to dostať z hlavy už sa teším na víkend aspoň okna poumývam až nebudem mať vrtulu