Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

emma18

monika9: no ved to je moj problem ze ja nic take oblubene nemam. a aj keby som mala tak nemam chut ani silu to robit.ja som asi beznadejny pripad :o(

monika9

emma a co robis najradsej?? nakupujes,citas...ked robime to co nam prinasa radost tak aj serotonin sa nam produkuje......

monika9

tak si lahni radsej......ja som si citala v knihe o tom pocite ked sa ti zda ako keby podlaha pod tebou plavala alebo hybala sa....to sa mi uz stalo ale to je haluz...vsetko je len v mozgu,to nie je naozaj,len to z tej hlavy dostat....Emma asi dude mat nedostatok hormonu stastia.....treba ist na vysetrenie

emma18

ooo/táňa: ved ja sa aj snazim myslet na nieco ine ale sama dobre vies jake to je hrozne hrozne tazke a ze vacinou sa to ani neda :o( na co zvyknes myslet ty?

ooo/táňa

EMMA a toto ja presne poznám. Tiež mi stále behá hlavou "čo keď?" a to je to, čo nás oslabuje najviac. Treba na to niečo vymyslieť, ale vravím, teraz nemám síl. to sú Monika iné točáky, také, že ja mám pocit, že spadnem aj so stoličkou. Tlak má m teraz v pohode, som si merala

emma18

katkaxxx: ja neviem cim je to sposobene ze som stale smutna. nasla som si pred mesiacom aj priatela ktoreho naozaj lubim a myslela som ze sa tym setko zmeni. zmenilo sa mozno na par dni ke dmi bolo lepsie ale teraz je to zas take ako na zaciatku. ale ked som snim je to lepsie o nieco lenze on somnou nemoze byt stale. ten moj smutok suvisi podla mna s tym ze stale ale naozaj stale cely den myslim na to ako mi je zle a ako mi bude aj zajtra zle a ze zas budem sama. a kazdy den je to to iste a to ma hrozne ubija :o(

monika9

tocaky mas bud z nizkeho tlaku alebo z prebytku kyslika......mna len ta hlava boli a nasrala ma psychoska.......ibuprofen na mna nikdy neposobil ani len na bolest ked som kramy dostala......v zivote ma hlava nebolela...ani som nevedela coje to bolest hlavy.......uz viem....tani vsak si na pnke tak co by si do prace chodila.....ja budem musiet nieco vymysliet lebo takto doprace sa chodit neda,tam sa musim sustredit a riadne....