Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Ránko, fíha, ja to ani nevládzem počítať, čo ste popísali včera... mne bolo skoro celý deň zle a dnes zas. Mám pred menštruáciou, tak možno je to tým, ja už neviem... Nejako sa neviem rozhýbaať

katkaxxx

fiha, dnes ste sa teda rozpisali :) a vidim tiez kopec novych pisatelov :) dlho sme nepoculi o emme, dufam ze to riesi rozumne. 43 sa tiez dlho neozvala.. no strasne s vami baby :) prajem vam vsetkym dobru noc :)

katka30

Chcem Vam len vsetkym povedat, ze na strankach anglickych je vlemi vela dobrych rad co sa tyka PP ale aj inych veci zo zdravotnictva. Dokonca teraz citam jeden clanok preco vlastne klesa Serotonin a robi tie chaosy. Je to nedostatok nejakeho Progesterone a je to dokonca zevraj aspon vidim ze v Uk bez receptu kupit a da sa tym korigovat hladina Serotoninu. Nikdy som o tom nepocula a ani neviem ci to je vobec dostat u nas. Ak nie, pojdem do UK pre to.

katka30

hhhhha - na to je ten Lexaurin alebo poharik dobreho tvrdeho. Ja som si zacala vytvarat taku barieru, ked mame rokovanie tak si predtavujem, ze som na plazi a nevnimam ludi. Ale to ma upokojilo 5krat z desiatich.

katka30

Mna najviac pri tychto stavoch upokojuje kricanie, je to smiesne, ale ked mi ide vsetko roztrhat a tie sialenstva, tak idem na dominku (taka polna cesta) a kricim a prosim boha. Co ine uz mi zostava, kedysi som sa pritulila k mojmu partnerovi do klbka, ale som ho skoro zlomila, pretoze som sa mu s prstami zaryvala do tela ked ten stav maval vyvrcholenie a on sa ma potom bal.

adulik

Ahojte vsetci, som tu opat...inac ja som z PRESOVA, co sa tyka toho, co brat...netusim,neviem,ci na to,co tu vascina mame, uzkostne ataky, panicke strachy,...nieco okrem AD pomoze,dal by pan boh, aby ano...inac,chcem sa vas tu opytat,ci niekto ma skusenost s spominanou hypnozou,ci elektrosokmi??? inac dnes mi poobede prilo zase raz zle, neviem to presne popisat, ale nieco cudne sa mi dialo v hrdle,akoby som tam mala bublinu vzduchu...no hodila som hned neurol a do pol hodky sa to zjemnilo,no aj tak ten den pre mna skoncil, odisla som domov...

hhhhha

andy sa pytala co ma brat ak ma take stavy napr ze je v obchodea chce zutekat alebo sa boji uzavretych priestranstiev ..ja potrebujem nieco aby som mohla ist medzi ludia bola uvolnena v klude ..ja mam strasny strach z ludi totizto

zuzana12345

ja už som toľko peňazí vrazila do takýchto vitamínov,kupovala som všetko čo mi kto poradil.Najnovšie pijem antilipidový čaj a užívam Ikan.Čaj je super len z neho stále čúrate a nemôžete nikde ísť a ten Ikan uvidím.Je o tom písané aj na nete.Malo by to byť na celý organizmus.Beriem aj Magnex predtým som skončila s Ginkom.Neviem však či to všetko nieje reklamný ťah.Všetky ostatné vitamíny si kupujem bio,vraj sa lepšie viaže v tele