Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
katka 30 mna ta uzkost zo zaciatku prepadavala aj v noci ked som v pohode spala,potom som sa uz aj spat bala ist....vysadila som rivotril to je nieco podobne jak lexarin ale beriem este betablokator len jednu tabletku rano a este guajacuran......v paitok idem k novomu psychiatrovi no ale vcera ma dorazil ked som si na neho pytala adresu tak mi povedal ze asi ho cez navigaciu nenajdem lebo ze on tam nie je regitrovany.....ako este som nepocula ze to GPS sa treba registrovat....
monika9 - czest:-))))
len tak mimochodom, ako som otvorila oci, pocitila som zaludok a hovorim si, boze citim sa ako by mi malo srdce vytrhnut a hned som si hovorila, boze ja nezvladnem ist do prace buduci tyzden, ja sa bojim. No ale stala som, zbadala priatelovu tvar za stolom, uz bol hore a on sup sup Katka, ideme do mesta, zoznam mas napisany jak delo, tak sa ide nakupovat, hned ma vsetko preslo. Mimochodom viete co mam napisane na zozname co kupit ako prve????? Sekera:-)))) Mame maly domcek na vidieku je to take ako chatka a zlomila sa nam tam sekera, ked pripravoval priatel drevo na zimu. Dobre ze, hned si s nou ako ju kupime odtnem hlavu, nech je pokoj:-)))))
odisla som tam kvoli praci.....je to obrovske mesto,byva sa fajn ale to zavisi od toho ci mas rada klud alebo zivot velkomesta a Krakow je pekne historicke mesto ten tiez poznam aj Czenstochowa je pekne mesto ak mas rada kostoli atd....more je tiez pekne,trochu chladnejsie.....ja som napoli polka
Dobre ranko vsetkym.....teraz som za zobudila a hned som si dala guajacuran.
Dam si ho 3krat za den, o ved uvidime, ked nezaberie do 3 tyzdnov, tak som uplny psychopat:-)))) Ale ja verim, ze zaberie, ked nahodou pride nieco horsie, a budem musiet prezentovat, tak si hodim jeden Lexaurin a budem fungovat dalej. Mimochodom, len sa chcem spytat tani, ze si hned jak rano vstane a jej je zle, co to nie je skor spojene s depresiou ako s PP, prepac, ze sa staram. Tie tvoje priznaky su velmi podobne.
varsava j evraj nadherne mesto,dobre s ati tam byva?my chodime radi do polska,ale tam som este nebola,hoci sme s achystali aj tento rok.deti moje hovori aze ja krakov je nadherny.preco si tam odisla?moja suseda zije tiez vo varsave,robi tam tlmocnicku.ale ona tam zije uz hadam aj 25 rokov,myslim ze ma okolo 50-ky ona.
katka 30 inak ja som sice zo slovenska ale zijem teraz vo Varsave,myslim ze uz natrvalo.....no clovek nikdy nevie....
katka 30,no ja som ten serotonin uz x krat nastudovala,nejako si ho z gympla nepamatam a to som odmaturovala z biologie.....Jeho nedostatok robi poriadny chaos v tele.....Dufam ze ti ten guajacuran aspon zmierni stav ktory pocitujes pred vystupenim.....skus ho brat zopar dni,mozno hned na prvy krat nezaberie,moze sa uzivat dlhodobo,ja by som vyskusala aspon dva tyzdne tri tabletky denne.
dobre ranko....Tani a dala si si vcera ten guajacuran alebo zvitazil neurol?? Inak necakaj hned zazrak od toho guajacuranu to treba aspon tri dni brat....my sme boli vcera u veterinara a zistila som ze je zo slovenska....
dobre ranko všetkym a ešte krajsi den prajem!
katka tuto temu čita tak velmi vela ludi ale len malokto sa zapoji do debaty.my sme si tu niekedy pisavali cele dni.teraz sa uz pozname osobne ,piseme si na icq alebo mailom.sem tam sa stretneme a poklebetime aj na živo.
nasla som tu dobrych ludi a nasla som tu asi aj seba samu.k niektorym veciam by som sa asi bez tohto fora neodhodlala nikdy.a ked vas tu tak čitam niektorych pevne verim ze aj vy tu najdete odvahu riesit svoje problemy radikalnejsie, budete k sebe uprimnejsi a budete sa mat radšej.